Lodgetent Duitsland

Verwen uzelf, en boek een luxe lodgetent voor een glamping vakantie in Duitsland. Glamping is een glamorous manier van kamperen en lodgetenten zijn hier dan ook een perfect voorbeeld van. Want lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien. Een lodgetent is de perfecte combinatie van een traditionele tent en een vakantiehuis. Want u slaapt er onder een tentzeil, maar u heeft ook genoeg ruimte. Ook alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. In een lodgetent is er bijvoorbeeld een keuken, u heeft uw eigen veranda en vaak ook uw eigen badkamer. U kunt daarom op een comfortabele wijze genieten van al het goede van kamperen. Boek een lodgetent Duitsland voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

lodgetent Duitsland, Lodgetent Duitsland

Boek een lodgetent Duitsland

Duitsland is een veelzijdige vakantiebestemming, want ons buurland heeft veel te bieden. Zo zijn er bruisende steden als Berlijn, Hamburg en München, maar in Duitsland is er ook een grote diversiteit aan natuur. Wilt u graag op glamping vakantie in Duitsland? Wij geven u een duidelijk overzicht van alle glamping opties in Duitsland. Dit zijn voorbeelden van glamping campings met luxe lodgetenten:

lodgetent Duitsland, Lodgetent Duitsland

Campingpark Haddorfer Seen

U slaapt hier in een bos met directe toegang tot meren en een uitgestrekt weidelandschap. Deze Duitse camping heeft prachtige exclusieve lodgetenten met al het comfort van thuis. Campingpark Haddorfer Seen ligt net over de grens bij Enschede.

lodgetent Duitsland, Lodgetent Duitsland

Schwarzwaldhorn

Deze gezellige familiecamping ligt in het Schwarzwald-dal. U heeft vanaf de camping een mooi uitzicht over het dorpje Simonswald en de omliggende weilanden en bergen. Kom helemaal bij op deze kleine camping en slaap in een luxe lodgetent.

lodgetent Duitsland, Lodgetent Duitsland

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu