Tent huren Schiermonnikoog

Zon, zee en strand. Voor deze ingrediënten voor een glamping vakantie hoeft u niet ver te zoeken. Sterker nog, u vindt het gewoon op Schiermonnikoog. Ontdek het mooie eiland en overnacht in een ingerichte tent. Een tent huren op Schiermonnikoog op een rustige, gastvrije camping met comfort en luxe vormt meteen de basis voor een geslaagde, onvergetelijke glamping vakantie op dit mooie Waddeneiland.

Tent huren in de ongerepte natuur van Schiermonnikoog

Ga een tent huren op het meest noordelijke puntje van Nederland: Schiermonnikoog. Het eiland staat bekend om de rust, de oneindige ruimte en de ongerepte natuur. U vindt dit vrijwel meteen vanuit uw tent. Via GlampingCamping kunt u zich echt helemaal één voelen met de natuur. U kunt een compleet ingerichte tent huren bij de familie Hagen op de boerderij. Dat geeft net wat extra sfeer aan uw verblijf op Schiermonnikoog!

Inrichting van de tent

tent huren schiermonnikoog, Tent huren SchiermonnikoogDe ingerichte tent is onder meer voorzien van:

  • Comfortabele bedden
  • TV
  • Loungehoek
  • Sanitair
  • Keuken

Bekijk de camping hier..

Wat te doen op Schiermonnikoog?

Het Waddeneiland is uitstekend te ontdekken per fiets. Fiets dan vooral ook langs de walviskaak. In het dorpscentrum staat namelijk de onderkaak van een blauwe vinvis, welke op 6 maart 1950 in de Zuidelijke IJszee is geschoten. De kaak is nu herinnert Schiermonnikoog aan de walvisvaart met het moederschip de Willem Barends.

Nog een stukje geschiedenis vindt u in de bunker ‘De Wassermann’. De bunker stamt uit de Tweede Wereldoorlog en is vandaag de dag ingericht als uitkijkpost. Vanaf De Wassermann kunt u lopend naar de de oorlogs- en drenkelingenbegraafplaats Het Vredenhof.

Na een culturele dag is het heerlijk om even de indrukken te verwerken. Op het eiland zijn dan ook gezellige eetcafé’s. Ook lekker na de vele strandsporten die Schiermonnikoog u aanbiedt, als strandzeilen, powerkiten en vliegeren.

Op vakantie met korting!

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie op de Wadden!

Tent huren op een ander Waddeneiland dan Schiermonnikoog?

Het kan natuurlijk heel goed beide: een tent huren op Schiermonnikoog en paar dagen later verhuizen naar het eiland verderop. Maar ook Texel biedt veel moois op het gebied van luxe kamperen. Ook hier kunt u altijd de kortingskaart gebruiken. Scroll naar beneden voor meer campings in Friesland.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu