Tent huren Luxemburg

Tent huren luxemburg, Tent huren LuxemburgLuxemburg is een prachtig klein land met veel groen. In Luxemburg zijn er zo prachtige natuurgebieden te ontdekken en veel oudheid. Dat klinkt ontspannend en eigenlijk heeft heel het land een best relaxte uitstraling. De meeste mensen wonen in Luxemburg Stad of eromheen. Grote steden zijn er buiten de net genoemde stad nauwelijks.

Een tent huren in Luxemburg en een welverdiende vakantie vieren is dus zeker aan te raden. Want ook de tent zelf is heel relaxt, aangezien het ingericht en al is. Zo combineert u het comfort van thuis met het back to basic van het kamperen.

Waar een ingerichte tent in Luxemburg?

Op diverse locaties in Luxemburg zijn er mogelijkheden om een luxe ingerichte tent te huren. De tenten zijn voorzien van een keuken, koelkast en fijne bedden om de dag mee af te sluiten (en te beginnen). Een willekeurig voorbeeld van een camping in Luxemburg waar u kunt overnachten in zo’n ingerichte tent:

  • Camping Fuussekaul, temidden van de Luxemburgse Ardennen. Voor de sportieveling wachten hier mountainbike routes door de ongerepte natuur en vele wandelpaden.
Bekijk alle campings in Luxemburg

Tent huren luxemburg, Tent huren Luxemburg

Met korting op vakantie

Uw vakantie kan extra goed beginnen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van een aantrekkelijke korting op uw vakantie naar keuze in de Luxemburgse natuur!

Bestel uw kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu