Tent huren Limburg

Een tent huren in Limburg, maar dan wel in alle comfort. Het klinkt misschien in de eerste instantie als een lastige combinatie. Toch kunt u echt in alle comfort kamperen in een tent in het mooie Limburg. De tenten zijn namelijk compleet ingericht en voorzien van een bed, keuken, eethoek en elektriciteit. Zo combineert u het kamperen met de luxe die u in een bungalow vindt. Of u nu een actieve vakantie in gedachten hebt of lekker wilt onthaasten, u vindt het in Limburg.

Tent huren op de gezelligste campings van Limburg

Via GlampingCamping kunt u diverse mooie campings bezoeken om een tent te huren en een onvergetelijke vakantie te beleven. Een paar tips:

Tent huren Limburg, Tent huren Limburg

  • Camping De Grasdijk, Nederweert. De camping ligt landelijk en rustig, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Tevens de perfecte ligging voor (outdoor) activiteiten. Prijs is inclusief linnengoed en eindschoonmaak
  • Camping Roland, Afferden, Nederland. Midden in Nationaal Park de Maasduinen met veel fiets- en wandelmogelijkheden.
  • Recreatiepark de Leistert.Een vijf sterren camping met veel sportfaciliteiten als zwemmen, beachvolleybal, voetbal en tennis.

Bekijk campingaanbod

De faciliteiten en persoonlijke sfeer op de campings

De campings in Limburg waar u in alle luxe kunt kamperen hebben elk hun eigen faciliteiten. Boven noemden we al een aantal. Maar ook zijn de campings vaak voorzien van restaurants, bars, en gezellige winkels. U vindt het allemaal op de vele campings die Limburg rijk is. Wat sowieso op elke camping aanwezig is, is de persoonlijke en ontspannen sfeer.

Voordelig glamping in Limburg

U kunt nu extra voordelig genieten van Limburg. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op glamping in de Limburgse provincie. Vraag de kaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Limburg.

Wilt u namelijk verder kijken dan Limburg? Een tent huren kan natuurlijk ook de rest van Nederland. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen in Friesland of maken een stedentrip in Noord-Holland. Of neem een kijkje in Drenthe.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu