Tent huren Friesland

Een tent huren in Friesland, maar dan wel comfortabel kunnen overnachten in een echt bed. Dan hebben we het inderdaad niet over een tent die u zelf moet opslaan, maar dan hebben we het bijvoorbeeld over een luxe, ingerichte safaritent. Zo begint en eindigt uw vakantiedagen in het mooie Friesland toch wel echt optimaal!

Tent huren dichtbij de stranden van Friesland

tent huren friesland, Tent huren FrieslandFriesland heeft zoveel moois te bieden. Rustige kleine dorpjes tot knusse steden en niet te vergeten de Waddeneilanden. Op Schiermonnikoog kunt u bijvoorbeeld een landelijk ingerichte tent huren in de natuur op een boerderij.

Waar u ook dichtbij het strand bent is in Warns, nabij Stavoren. Ook hier staan er comfortabele tenten voor u klaar waar u heerlijk in kunt overnachten na een lange strandwandeling langs het IJsselmeer.

Bekijk aanbod campings

Wat te doen in Friesland

U gaat er uiteraard op uit om Friesland verder te ontdekken. We geven u een paar tips:

  • Ga blokarten op het strand van Terschelling
  • Elfstedenroute ontdekken met de fiets
  • Bezoek de oude gevangenis De Blokhuispoort in Leeuwarden
  • Duik in het scheepvaartverleden in Sneek in het Fries Scheepvaartmuseum
  • Ga precies in het midden van Friesland staan in Eagum, het ‘oog’ van de Friese provincie

Huur een tent in Fryslân met korting!

Fryslânontdekken kan met GlampingCamping extra voordelig. Met een kortingskaart kunt u, afhankelijk van uw gekozen camping, een korting tot wel 20% ontvangen! Zowel in hoog- of laagseizoen kunt u met aantrekkelijke kortingen een luxe, ingerichte tent huren in Friesland. Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu