Ingerichte tent huren Texel

Bent u toe aan een luxe vakantie in eigen land maar wilt u wel kamperen? Dan hebben wij de oplossing: Glamping. Deze manier van kamperen geeft u de luxe van thuis en de rust van een camping. Een tent huren kan op Texel bij verschillende campings, zo is er altijd wel een aanbod die voldoet aan uw eisen. Een ingerichte tent huren op Texel biedt u het beste van twee werelden. U ervaart het echte kampeergevoel, maar ligt toch lekker ’s avonds in een echt comfortabel bed. Natuurlijk mag u koken op een klein gasstelletje. Maar u kunt ook de keuken in de ingerichte tent gebruiken.

Een ingericht tent huren is dus ook echt ingericht. En bij ’tent’ kunt u denken aan een stoere safaritent of bijvoorbeeld een knusse yurt. Zo begint en eindigt uw dag op Texel elke dag ontspannend. In alle rust, ruimte en privacy.

Ingerichte tent huren Texel, Ingerichte tent huren Texel

Tent huren Texel

Als u een tent wil huren op Texel kunt u terecht op 6 verschillende Glamping Campings. De campings zijn verspreid over het eiland, van Den Hoorn tot aan de Cocksdorp. De tenten die u kunt huren op Texel zijn voorzien van alle gemakken van thuis, zodat u kunt genieten van de schoonheid van het kamperen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de nette toiletgebouwen en kunnen we uw verblijf opleuken met vele extra’s. Bekijk hiervoor het aanbod! Online Aanbod Texel en andere waddeneilanden. Of bestel onze campinggids inclusief kortingskaart!

Ingerichte tent huren Texel, Ingerichte tent huren Texel

Waar een ingerichte tent huren op Texel?

Texel is een prachtig waddeneiland. Elk plekje op het eiland is een feest om te zijn. Her en der zijn ook gezellige, gastvrije en kindvriendelijke campings waar u een ingerichte tent kunt huren op dit mooie Texel.

Een paar campings uitgelicht:

  • Camping Anemoonè (De Koog)
    In alle rust kamperen in een jutterstent kan op Camping Anemoonè. De camping ligt aan een landelijk weggetje centraal op Texel, in het plaatsje De Koog.
  • Duynpark Het Zwanenwater (Callantsoog)
    Deze camping ligt in de kop voor Noord Holland. Even met de boot en u bent al op Texel. Duynpark Het Zwanenwater is slechts 10 minuten van het strand verwijderd. Het is echt puur beleven en puur genieten op deze camping met uitzicht over de duinen.

Kampeer met korting rondom de Wadden

Mooie campings, een prachtige omgeving en een comfortabele tent. En dan kunt u uw vakantie ook nog eens extra voordelig boeken met onze kortingskaart! Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in het voor- en naseizoen. De kortingskaart is het hele jaar door te gebruiken. Wel zijn de kortingen afhankelijk van de gekozen camping en de periode waarin u de ingerichte tent wilt gaan huren.

Kijk ook eens bij de mogelijkheden om een tent te huren in de rest van Noord-Holland of op de andere waddeneilanden.

Ingerichte tent huren Texel, Ingerichte tent huren Texel

Wat heeft Texel te bieden?

Texel is het grootste waddeneiland van Nederland en is met de boot te bereiken binnen 20 minuten vanaf Den Helder. Het eiland heeft 30 kilometer strand en dus is er altijd wel ergens een plaatsje vrij. Ter hoogte van de badplaats de Koog en Paal 17 zijn de drukkere stranden maar mocht u op zoek zijn naar rust dan zijn de stranden in het zuiden uitermate geschikt. Texel kent verschillende plaatsen die leuk zijn om te bezoeken, zoals de Koog en de Cocksdorp. Daarnaast zijn er op Texel verschillende activiteiten te zien en beleven:

  • Beklimmen van de vuurtoren
  • Natuurmuseum Ecomare
  • Parachutespringen
  • Wandelen door unieke natuurgebieden

Wacht niet langer en ontdek Texel zelf! Een tent huren op een van de Glamping Campings  kan nu voordelig met de kortingskaart, zo bespaart u nog eens tot wel 25% op uw boeking.

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu