Pipo wagen huren Ardennen

Een pipowagen huren in de oude stad in de Belgische Ardennen. Zo heerlijk als het klinkt, zo heerlijk is het ook. Buiten een lust voor het oog, is ook het overnachten in de gehuurde pipowagen gewoon heel ontspannend. Dit omdat de wagen namelijk geheel voor u is ingericht.

Kortom, een pipowagen huren in de Ardennen is het begin van een hele indrukwekkende, onvergetelijke vakantie. En die vakantie boekt u nu extra voordelig met korting, dankzij onze kortingskaart.

Compleet ingerichte pipowagen huren in de Ardennen!

Wanneer u houdt van kamperen maar niet enthousiast wordt van slapen op                                                                                         een matje op de grond en koken op een klein kooktoestel, dan is een ingerichte                                                                                         pipowagen huren natuurlijk perfect. Het is een combinatie van de comfort van                                                                                          thuis en Pipo wagen huren Ardennen, Pipo wagen huren Ardennenback to basic van het kamperen. Het kan wanneer u een pipowagen gaat huren in de Ardennen. Bijvoorbeeld bij Arno Camps.

Mooie camping Arno Camps in de Ardennen. Onze wens is om u een aangenaam verblijf te bieden. Wakker worden met het geluid van vogels, het gelach van de kinderen, lekker vissen en de voeten in het water, goede frietjes en een gitaar rondom het kampvuur. Beleef een mooie en originele vakantie en huur een roulotte (pipowagen).

Een pipowagen huren in de Ardennen via GlampingCamping betekent ook echt compleet ingericht.  In zo’n pipowagen vindt u onder meer de volgende voorzieningen:

  • Keuken
  • Kachel
  • Bedden
  • Sfeervol ingericht

Ontdek en breng een bezoekje aan het kuuroord Spa!

Wanneer u door de straten van Spa loopt doet het u terugdenken aan de tijd van uitgebreide avondfeesten, dames in baljurken en heren in rokkostuum. Maar de rode draad van Spa is natuurlijk het water. Spa is van oudsher een kuuroord en daarmee ook één van de oudste toeristische trekpleisters van België.

Wanneer u de Ardennen bezoekt voor een welverdiende Glamping-vakantie, bezoek dan ook zeker de kuuroorden en de oude casino’s.

Met korting een pipowagen huren in de Ardennen

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw ontspannen vakantie in de Ardennen.

De kortingskaart is overigens voor alle campings in België en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een in bijvoorbeeld Brugge.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu