Chalet huren Noorwegen

Stelt u zich eens uw vakantie in de de wonderschone natuur van Noorwegen voor. De fjorden die kilometers diep het het land insteken, de besneeuwde bergtoppen en de uitgestrekte bossen. Wat past daar dan beter bij om een chalet te huren in dit magische Noorwegen. Uw vakantie maakt u zo pas echt onvergetelijk!

Sfeervolle, ingerichte chalets huren in Noorwegen bijvoorbeeld bij Trollveggen Camping! Een unieke natuurbelevenis op Trollveggen Camping. U vindt hier mooie en wilde Romsdal vallei, 10 kilometer ten zuiden van Åndalsnes, in een van de wildste gebieden van Noorwegen. Hier kunt u ontspannen omgeven door overweldigende natuur terwijl u geniet van het uitzicht richting Trollveggen, Europa’s hoogste verticale rotswand met zijn 1000 m vrije val, en 50 m overhang omringd door de Trolltindene met zijn vele toppen, bijna 1800 m hoog. Aan de andere kant van de vallei, is de majestueuze Romsdalshorn, 1555 m hoog. Rauma rivier loopt naast Trollveggen Camping

Bekijk aanbod Noorse campings

De Noorse omgeving

Hoe romantisch en knus uw chalet ook is, u wilt natuurlijk ook wat van Noorwegen zelf zien. We hebben 3 tips voor u op een rijtje gezet:
Chalet huren Noorwegen, Chalet huren Noorwegen

  • Noordkaap
    Gaat u naar Noorwegen, dan is de Noordkaap toch wel de plek waar u echt even naar toe moet gaan. De Noordkaap ligt aan de Barentszzee en wordt traditioneel gezien als het noordelijkste puntje van Europa. Vooral in de zomermaanden is de middernachtzon boven de Barentszzee echt adembenemend mooi. Zeker een aanrader!
  • Noorse berggebieden
    Noorwegen kent de hoogste bergen van Noord-Europa en het land staat ook bekend om de gletsjers. Maak er een actieve vakantie van en ga bijvoorbeeld bergwandelen, gletsjerhiken, raften of fietsen.
  • Urnes Stavkirke
    Dit is een houten kerk en stamt uit circa 1130. Het is daarmee de oudste staafkerken en staat beken om kunstige houtsnijwerk. U vindt de kerk bovendien op een echt prachtige plek aan de Lustrafjord.

Voor nog veel meer accommodaties en landen waar u terecht kunt hebben wij de Glamping camping gids waarin een kortingskaart zit waarmee u op diverse campings met korting kunt verblijven.

Bekijk aanbod Noorse campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu