Glamping Wadden eilanden

Zon, zee en strand. Voor deze ingrediënten voor een glamping vakantie hoeft u niet ver te zoeken. Sterker nog, u vindt het gewoon op de wadden eilanden. Ontdek 1 van de mooie eilanden en overnacht op een boxspring in een ingerichte tent of trekkershut. De wadden eilanden bieden u rustige, gastvrije campings met comfort en luxe, dit vormt meteen de basis voor een geslaagde, onvergetelijke glamping vakantie op de eilanden.

Glamping op de Wadden eilanden.

U bent van harte welkom op camping Anemoonè in onze Texelse Jutterstenten. De camping is gelegen aan een landelijk weggetje centraal op ons mooie eiland Texel. Nabij het strand en midden in wandel en fietsgebied De Jutterstenten zijn volledig ingericht met een Juthouten keuken, lekkere bedden en een kachel. Allen voorzien van eigen toilet en een aantal met douche. Hier ervaart u Rust, Ruimte en Privacy. En de kinderen kunnen heerlijk spelen. Vrij Wifi aanwezig!, Glamping Wadden eilanden

Wat te doen op de eilanden, ga eiland hoppen naar een naastgelegen eiland!

Boek extra voordelig uw glamping vakantie

Extra voordelig uw glamping vakantie vieren ? Dat kan! En wel met een kortingskaart van GlampingCamping. Kortingen kunnen oplopen tot wel 20%.

Bekijk ook overige campinglocaties in Friesland of ga eiland hoppen en boek ook overnachting op Schiermonnikoog of Texel.

Naar campings op Friese Waddeneilanden
, Glamping Wadden eilanden
Nieuw
, Glamping Wadden eilanden
Bewaard
, Glamping Wadden eilanden
Guide
, Glamping Wadden eilanden
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids