Camping Friesland

Ervaar echte glamping in Friesland!

, Camping Friesland
Neemt u eens een kijkje bij Camping De Weyde Blick.

Voor mensen die van meer comfort houden dan een tent of caravan, biedt het vakantieparkje de Weyde Blick stoere houten lodges aan. Omdat de lodges beschikken over een houtkachel, centrale verwarming en douche en toilet is logeren het hele jaar mogelijk. De Weyde Blick heeft lodges voor 4 personen en 6 personen (de lodge XL) op een door heggen omzoomde privéplek. Er kan ook altijd een tentje worden bijgezet.

Daarnaast heeft de Weyde Blick twee safaritenten, die comfortabel zijn ingericht. Deze zijn alleen beschikbaar in het voorjaar en in de zomer.

Friesland bied vele mogelijkheden en beschikt over prachtige luxe campings. Deze hebben allemaal hun eigenheid en bieden u veel plezier en comfort. Overnacht in een luxe pipowagen, een ingerichte safaritent of een luxe mobilhome! Het kan allemaal en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bent u benieuwd naar het aanbod luxe campings in Friesland?

GlampingCamping kortingskaart

Bekijk ook de GlampingCamping kortingskaart, hiermee kunt u prachtige kortingen krijgen op u verblijf op een van de luxe campings.

Bestel kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu