Glamping Noord Italië

Wilt u de luxe en het comfort van een hotel, maar ook het avontuur van kamperen? Dan is glamping vast iets voor u! Glamping is een samenvoeging van glamorous en kamperen. Met glamping bent u van alle luxe voorzien. Voor een heerlijke ontspannen vakantie! Slaap bijvoorbeeld in een glamorous lodgetent of kies voor een romantische tipi. U slaapt er op een zacht en comfortabel bed en in de ochtend ontbijt u samen aan een eettafel met een mooi uitzicht. Beleef een bijzondere vakantie op een van de glamping campings in Noord Italië!

Vakantie in Noord Italië

Noord Italië is een geweldige vakantiebestemming. Met het schitterende landschap van Lombardije,  de mooie meren als het Comomeer en het Gardameer en de Alpen in Trentino. Ook zijn er prachtige karakteristieke Italiaanse steden in Noord Italie. Venetië, Verona en Rovigo hebben elk hun eigen sfeer. De heerlijke Italiaanse keuken maakt uw vakantie helemaal compleet. Wilt u een accommodatie op een glamping Noord Italië boeken? Op GlampingCamping.eu vindt u een uitgebreid overzicht van alle glamping campings.

Aanbod Glamping Noord Italië

Op GlampingCamping.eu vind u een uitgebreid aanbod aan glamping campings in Noord Italië. Dit zijn drie voorbeelden van glampings in Noord Italië:

glamping noord italië, Glamping Noord Italië

Middenin de Italiaanse natuur

Op Camping Village Conca D’Oro bevindt u zich middenin de mooie natuur van het Toce natuurreservaat. U kunt er dan ook genieten er van de mooiste panorama’s. De camping ligt aan het Maggiore meer en heeft ook een klein zandstrand. Deze campings is daarom perfect voor liefhebbers van mooie natuur. U kunt er kiezen uit glamping accommodaties als Safarilodges, Airlodges en Mobilhomes.

glamping noord italië, Glamping Noord Italië

Slapen in een Airstream camper

De Airstream campers zijn opvallende Amerikaanse campers gemaakt van aluminium. Wilt u ervaren hoe het is om in een Airstream te slapen? Op Airstream Park Italy is er een groot aanbod van deze campers. De camping ligt dichtbij Venetië, zodat u makkelijk de stad van het water kunt bezoeken.

glamping noord italië, Glamping Noord Italië

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Noord Italië voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu