Glamping Brandenburg

Glamping – het luxe kamperen – in de Duitse deelstaat Brandenburg een absolute aanrader. Brandenburg is een dichtbevolk gebied met een schitterende natuur en daarbij veel meren. Glamping in Brandenburg kunt u daarnaast ook prima combineren met een stedentrip; bijvoorbeeld naar Berlijn, Frankfurt of hoofdstad Potsdam.

Met de Glamping kortingskaart boekt u heel voordelig, in elk seizoen, uw glamping vakantie. Dat kan in Duitsland, maar ook in de rest van Europa.

Glamping campings in Brandenburg

Glamping Brandenburg, Glamping BrandenburgBrandenburg is een natuurrijke deelstaat in Duitsland tegen de grens van Polen. Die natuur vindt u ook terug op de Glamping campings in Brandenburg. Op Landgoed Voigtsmühle bijvoorbeeld kunt u echt optimaal genieten van rust en ruimte.

Maar ook als u er een actieve vakantie van wilt maken biedt Brandenburg genoeg. De omgeving is namelijk ideaal om te fietsen en te wandelen.

Bekijkt u hier ons aanbod glamping campings in Brandenburg

Bezienswaardigheden in Brandenburg

  • Brandenburger Tor
    De Brandenburger Tor stamt uit 1734. Het is de enige bewaard gebleven stadspoort van Berlijn. Vroeger was de plek van de poort de stadsgrens van het centrum. Wilde je door de poort? Dan moest je tol betalen.
  • Spreewald
    Het Spreewald is een voor Europa uniek natuur- en cultuurlandschap in het zuiden van Brandenburg. Ontdek het gebied vanaf het water met een kano of vanaf het land op de fiets
  • Filmpark Babelsberg in Potsdam
    Stap in de wereld van de film in Potsdam in Filmpark Babelsberg. Ontdek de 100-jarige geschiedenis van de filmstad. Ervaar de 4D en XD bioscopen. Ook een aanrader is de originele openlucht filmsets met geweldige shows.

Korting op uw glamping vakantie in deelstaat Brandenburg?

Extra voordelig uw glamping vakantie vieren in het Duitse Brandenburg? Het kan met onze GlampingCamping kortingskaart. Deze kortingskaart is het gehele jaar door geldig voor heel veel luxe campings in Frankrijk en de rest van Europa. Als u op deze link klikt kunt u nog meer mooie campings in Europa vinden.

Bekijk campings in Brandenburg
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu