Boomhut camping

Lijkt het u wat om op een boomhut camping te slapen? Dat snappen we heel goed. Want slapen in een boomhut is een bijzondere ervaring! U bent namelijk echt middenin de natuur. Wordt wakker met het gefluit van de vogeltjes en zie de zon door de bomen opkomen. Er zijn prachtige glamorous boomhutten op diverse locaties in Europa. Daar lijkt de boomhut die u vroeger zelf bouwde niets bij! Een glamping boomhut is van alle gemakken voorzien. Zo slaapt u er in een comfortabel bed en geniet u van een kopje koffie op uw eigen terras. Er zijn zelfs luxe boomhutten met een jacuzzi! Een ding is dan ook zeker, een vakantie op een boomhut camping is onvergetelijk.

Een boomhut camping vinden

Er is op campings in Europa een groot aanbod aan bijzondere boomhutten. De locaties, de campings en de boomhutten verschillen erg van elkaar. Dit zijn enkele voorbeelden van campings met luxe boomhutten:

boomhut camping

Natur-Resort Tripsdrill

Dit mooie Duitse vakantiepark ligt in de buurt van Stuttgart tussen mooie bossen en wijngaarden. Er zijn prachtige boomhutten met ruimte voor wel zes personen. U bent hier van alle comfort voorzien. Zo is er een zithoek met flatscreen tv, een badkamer en een uitgebreide keuken. Het vakantiepark ligt naast het Wildparadijs, een dierentuin en grote speeltuin en ook het Tripsdrill pretpark ligt in de buurt.

boomhut camping

Cap’Cabane

Dit Franse vakantiepark ligt in het bos van Les Landes in Aquitanië. Er zijn hier wel dertien verschillende boomhutten met een origineel ontwerp. Op de boomhut camping is een zwembad aanwezig, maar ook een restaurant en in de zomer worden er activiteiten georganiseerd. Het is een ecologische camping die voorzien is van het “Europese Ecolabel”.

boomhut camping

Recreatiepark d’n Mastendol

Ook in Nederland zijn er mooie boomhut campings. Boek bijvoorbeeld in deze stoere boomhut op recreatiepark d’n Mastendol in Noord-Brabant. De boomhut is speciaal bedoeld voor kinderen, voor de volwassenen is er laag bij de grond een luxe lodge. Via een spreekbuis kunt u met de kids in boomhut praten en met een lier kan het ontbijt omhoog worden getakeld. Een droomvakantie voor u en de kinderen!

Glamping in heel Europa

Boomhutten worden op diverse glamping campings door heel Europa aangeboden. Kies bij GlampingCamping.eu uit het ruime aanbod. Wilt u bijvoorbeeld vakantie vieren in een boomhut op de Veluwe? Of gaat u liever naar de ruige natuur van Frankrijk? Op GlampingCamping.eu vindt u de juiste boomhut camping.

Bekijk het aanbod!

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids