Safari lodge Italië

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Letterlijk. Kies een van die wegen en ga heerlijk op vakantie in een safari lodge in het mooie Italië! Zo’n safari lodge heeft op zich al iets romantisch. Die romantiek is natuurlijk compleet met een rondvaart door Venetië. Wat u ook zoekt in een vakantie, Italië heeft het.

Bij GlampingCamping geven wij u graag nog een extra vakantiegevoel mee. Met onze kortingskaart kunt u namelijk extra voordelig die safari lodge huren in de mooiste Italiaanse gebieden.

Bekijk aanbod campings

Sfeervol ingerichte safari lodge in Italië

’s Ochtends ontbijten op de veranda voor uw uw safari lodge. Of heerlijk in de comfortabele bedden neerploffen na een indrukwekkende tour door Rome. En waarom uit eten gaan, als u gezellig en intiem kunt dineren in uw eigen sfeervolle lodge? Dat is genieten zoals genieten bedoeld is.

Waar op vakantie in Italië?

Een safari lodge huren ergens in Italië. Maar Italië heeft zoveel mooie plaatsen die u echt eens moet ontdekken. Wellicht heeft u al een bestemming in gedachten, en anders geven we u graag enkele tips:

Bekijk camping locaties

Pak die korting!

Met korting genieten van de Italiaanse omgeving? Bestel dan de Glamping gids 2015 met kortingskaart. Met de kortingskaart van Glamping Camping geniet u tot 20% korting op uw verblijf. Zo houdt u ook nog eens geld over voor andere activiteiten en kunt u nog meer van de Italiaanse sfeer proeven.

Bekijk aanbod campings
safari lodge Italië, Safari lodge Italië
Nieuw
safari lodge Italië, Safari lodge Italië
Bewaard
safari lodge Italië, Safari lodge Italië
Guide
safari lodge Italië, Safari lodge Italië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids