Tent huren Le Marche

Een luxe tent huren in omgeving Le Marche!

Casa Tartufo is een sfeervolle, kleine en kindvriendelijke gezinscamping met ruim voldoende, keurige voorzieningen waaronder een fijn zwembad.
Casa Tartufo ligt bij het oude Romeinse stadje Sassoferrato in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee.
Het bosgedeelte op de camping is officieel truffelgebied.

Vanaf deze rustieke en landelijk gelegen camping heb je op diverse plekken fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels. Bij mooi helder weer op sommige plaatsen zelfs tot aan zee. In de zomerperiode heerst er een heerlijk klimaat met volop zonneschijn.
Casa Tartufo is een ideale plek voor zowel een actieve als een relaxte vakantie.

Kijk op de site naar Casa Tartufo en kom een tent huren Le Marche!

Ingerichte luxe tent boeken!

Ook toe aan een luxe vakantie? Lekker kamperen in de natuurrijke omgeving van Le Marche? GlampingCamping heeft de prachtigste glamping locaties voor u opgezocht.. Op de site vind u een selectie van glamping accommodaties waar u mond van open valt. Neem een kijkje op de site en laat u meevoeren in de prachtige foto’s van deze luxe kampeergelegenheden! Komt u ook een tent huren Le Marche? Neemt de hele familie mee, en boekt u nu een vakantie die u nooit meer gaat vergeten? Kom iedergeval even kijken op de website GlampingCamping voor de kortingskaart!

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids