Tent huren in België

Kamperen maar dan net iets luxer

Op zoek naar rust? Houdt u van wandelen, fietsen en genieten van de prachtige omgeving? Ga eens kamperen in België. Wij hebben een grote hoeveelheid aangesloten campings waar u uit kunt kiezen. Of u nu een tent wilt huren op een camping aan zee, aan het bos of langs een rivier of meer, het kan allemaal.

Een luxe tent huren in België?

Bekijk hier onze campings!

Brugge is een toeristische stad, in het Noord-Westen van België. Als u op vakantie gaat en u kiest voor Brugge, dan ligt het boeken van een appartementencomplex of een hotel natuurlijk voor de hand. Ook de stad Antwerpen is enorm toeristisch en prachtig om te bezoeken. En ook hier zal u snel denken aan het boeken van een appartementje of een hotel. Maar, probeer het eens net buiten de stad op een camping. U houdt natuurlijk wel van wat luxe. Dan is Glamping Camping voor u misschien wel de oplossing. Kamperen met luxe.

Wat kunt u dan zoal verwachten van een luxe tent huren in Belgie?

Als u een tent gaat huren bij één van de aangesloten campings van ons in België, kunt u bij de meeste glamping campings onder andere het volgende verwachten:

Kortom, mocht u uw vakantie willen vieren in het prachtige België en houdt u van kamperen, maar stelt u luxe ook op prijs? Vraag dan nu een GlampingCamping kortingskaart aan en u kunt uw luxe tent huren in Belgie bij een groot aantal campings!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids