Tent huren Duitsland

Een tent huren in Duitsland en comfortabel kamperen?  Het kan in de luxe, compleet ingerichte tenten op de Glamping campings in Duitsland. Overnacht bijvoorbeeld midden in de Duitse natuur in een echte safaritent. Of ga voor een heuse tipitent. Zo ervaart u het gevoel van echt kamperen in combinatie met comfort.

Naast de gezellige campings om zo’n luxe tent te huren, biedt Duitsland natuurlijk zoveel meer redenen om het land te bezoeken. De wereldsteden, waaronder Berlijn. Of zoek de ongerepte natuur op van bijvoorbeeld het Sauerland.

De romantiek van het tent huren in Duitsland

Tent huren Duitsland, Tent huren DuitslandEen tent huren en kamperend vakantie vieren heeft iets romantisch. Binnen in de tent is het erg compleet en warm ingericht. Dat geeft meteen al een knus gevoel. Alleen uw verblijf in deze comfortabele tenten maakt uw vakantie in Duitsland al een groot succes.

‘s Avonds lekker buiten uw tent zitten bij een kampvuur en daarna lekker in slaap vallen in een heerlijk bed. Voeg daar een bosrijke camping en idem omgeving aan toe en uw vakantie kan gewoon niet meer stuk. Duik maar eens in het aanbod GlampingCampings bij de oosterburen:

Bekijk campings in Duitsland.

Wat te doen in Duitsland?

Denk je aan Duitsland, dan komt Berlijn ook in gedachten. En wie aan Berlijn denkt, denkt ook aan de Brandenburger Tor, de best bewaarde stadspoort van de Duitse hoofdstad. Gebouwd in 1734 als symbool voor de overwinning. Sinds de val van de Berlijnse Muur staat de toren vooral symbool voor de Duitse heriniging. Bij Checkpoint Charlie is er een museum waar u alles ziet over de Muur en de vele ontsanppingspogingen door de Oost Duitsers. Voor souvenirs kunt u in de bijbehorende winkel terecht.

Voor de spanningzoekers is Europa-Park in Rust een aanrader. Dit is het grootste thematische attractiepark van Duitsland en het grootste seizoensgebonden attractiepark ter wereld.

Of duik het Zwarte Woud in. Het Zwarte Woud biedt meer dan donkere dennenbossen. Het gevarieerde landschap van hoogvlaktes, bergen, groene dalen, steile rotswanden, watervallen en bergmeertjes is een perfect wandelgebied.

Huur een tent met korting!

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in Duitsland.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids