Tent huren Dordogne

Een tent huren in Dordogne en luxe kamperen. Het kan echt met een luxe safaritent of een tipitent in Dordogne, in het zuidwesten van Frankrijk. Geheel ingericht met een keuken, loungemeubelen, sanitaire voorzieningen en een echt bed. En met de vele bezienswaardigheden zult u zich geen seconde vervelen tijdens uw vakantie. Reis extra voordelig af naar dit Frans departement met aantrekkelijke kortingskaart

Tent huren in comfort, natuur en ruimte van Dordogne

, Tent huren DordogneEen tent huren en comfortabel vakantie vieren te midden van de natuur en de ruimte van de bosrijke omgeving in Dorgogne. Die natuur is dan ook perfect voor (lange) wandel- en fietstochten.

Enkele andere faciliteiten op de kampeerlocaties in Dordogne:

 

Bezienswaardigheden in Dordogne

Natuurlijk zult u niet alleen een tent huren en op uw camping in Dordogne blijven. U wilt zien en beleven! Erop uit! Breng dan eens een bezoekje aan een van de vele kerkjes en kloosters, Veel in romaanse stijl en soms ook uitgerust met een extra stevige voordeur.

Of wandel door de grotten met prehistorische rotstekeningen van paarden, rendieren en mammoeten. U kunt natuurlijk ook Dordogne bekijken vanaf het water, terwijl u aan het kanoën of kayakken bent.

Er is zoveel meer te doen en te beleven tijdens uw vakantie. Eigenlijk moet u het natuurlijk allemaal zelf eens gaan ontdekken.

Huur met korting een luxe tent in Dordogne

Dordogne ontdekken kan nu trouwens extra voordelig! Zowel in hoog- of laagseizoen kunt u met aantrekkelijke kortingen een luxe, ingerichte tent huren. Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

Ook andere gebieden in Frankrijk ontdekken? Kijk dan eens in Normandië, Bretagne of de Franse Alpen.

, Tent huren Dordogne
Nieuw
, Tent huren Dordogne
Bewaard
, Tent huren Dordogne
Guide
, Tent huren Dordogne
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids