Safaritenten Texel

safaritenten Texel, Safaritenten Texel

Bent u avontuurlijk aangelegd? Maar ook een voorstander van comfort en luxe? Dan hebben wij wat voor u! Een safaritent geeft u namelijk het gevoel van kamperen, maar zonder de aangename luxe van thuis te moeten missen. Want een comfortabel bed is juist in de vakantie een must. En wat te denken van een aangename zithoek, keuken en toilet en douche? Voor een echte glamping ervaring kiest u voor een van onze safaritenten op Texel. Avontuurlijk en romantisch, een luxe safaritent is voor iedereen die uit wil waaien op Texel.

Waarom Texel?

Texel is een van de grootste Waddeneilanden van Nederland. Populair onder strandgangers, watersporters, wandelaars, fietsers, vogelspotters en faunaliefhebbers. Met maar liefst 40 officiële natuurgebieden biedt Texel enorm veel afwisseling. Het grote Nationale Park Duinen van Texel beslaat maar liefst meer dan een vierde van het eiland. Komt u om op het strand lekker bruin te bakken? Of wilt u juist meer weten over de geschiedenis van Texel? Of u nou prachtige wandelroutes wilt uitproberen of schattige dorpjes wilt bezoeken, op Texel is voor ieder wat wils.

Dit kunt u allemaal doen op Texel

Er is veel te beleven op Texel. Een greep uit de vele mogelijkheden zijn:

Dit lijstje is natuurlijk niet compleet. Er is nog veel meer te doen op Texel. Zo zijn er zowel ’s zomers als ’s winters leuke en gezellige festivals die stuk voor stuk de moeite waard zijn.

Onze prachtige safaritenten op Texel

Er gaat niets boven een vakantie in eigen land. Maak uw ervaring op Texel nog avontuurlijker met een overnachting in een van onze prachtige safaritenten Texel. Zo ervaart u de schoonheid en de vrijheid van het eiland mét de luxe van thuis. Een verblijf in een safaritent maakt uw eilandervaring compleet! Glampingcamping heeft een prachtig aanbod van safaritenten op Texel. Op zoek naar een safaritent op Texel?

Bekijk hier ons aanbod

Vakantie vieren op een luxe glamping op Texel!

Even lekker uitwaaien? Genieten van de natuur terwijl uw kinderen lekker ravotten op het strand of in de duinen? Even lekker weg in eigen land? Dan is Texel een uitstekende optie. Zowel voor families, stelletjes als individuen is Texel een heerlijke plek. Met een luxe glamping als verblijfsplaats maakt u uw ervaring op Texel compleet. Een safaritent is een geweldig leuke verblijfsplaats als u op Texel bent. U ervaart de charmes van het kamperen, maar levert aan comfort niets in. De meeste van onze safaritenten Texel zijn namelijk van veel gemakken voorzien. GlampingCamping maakt uw vakantiedroom waar. Wij zetten de mooiste safaritenten voor u op een rijtje.

De mooiste safaritenten op Texel

safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Charme Camping Texel t’Woutershok

t’Woutershok is niet zomaar een camping, maar een charme camping. Niet voor niets. Het groene terrein ligt verscholen achter bomen, in het hart van de Dennen. De gastvrijheid van het personeel en de prachtige ongerepte natuur maken dat u direct een gevoel van vrijheid ervaart. De luxe safaritenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, knusse slaapruimtes en een trendy interieur. Bovendien is er een overkapt terras waar u ’s ochtends kunt ontbijten of ’s avonds heerlijk van de rust kunt genieten. Eten kunt u makkelijk klaarmaken in de goed uitgeruste keuken. Een boekje lezen bij de tent, naar de fluitende vogels luisteren en de geur van de zee opsnuiven… Kom de vrijheid van Texel proeven in een van onze safaritenten. Het avontuurlijke kampeergevoel gecombineerd met de luxe van thuis. Als dat geen geweldige vakantie wordt!

 

safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Camping Anemoonè

Wat is er nou leuker dan slapen in een echte Jutterstent? Voor het maximale Texelgevoel kiest u voor een verblijf in een Jutterstent op Camping Anemoonè. Midden in een wandel- en fietsgebied en vlakbij het strand vindt u de solide Jutterstenten. Uitgerust met vele voorzieningen, zult u hier al gauw het echte eilandgevoel ervaren. Gelukkig hoeft u de gemakken van thuis niet te missen. De Jutterstenten zijn uitgerust met een Juthouten keuken met koelkast en waterkoker. Ook de bedden zijn aangenaam. Mocht u het koud hebben, dan is er een kachel. Voor uw sanitaire stops kunt u in de safaritent blijven. Wifi is op de camping aanwezig, evenals speeltoestellen voor de kinderen.  Zo kunt u lekker in uw klaargezette zonnestoeltje bruin bakken. Lekker in het zonnetje ontbijten of avondeten? De picknicktafel staat voor de tentdeur! De jutters op Camping Anemoonè hebben het zo gek nog niet.

safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Nieuw
safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Bewaard
safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Guide
safaritenten Texel, Safaritenten Texel
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids