Safaritenten in Overijssel

Safaritenten in Overijssel

Luxe overnachten in Overijssel

Vakantie in Nederland, dat kan – als het weer een beetje meewerkt – heel aangenaam zijn. Met luxe glamping campings met safaritenten. Overnachten in een safaritenten is comfortabel, omdat er gewone bedden in staan. Duur? Valt best mee als u met de kortingskaart van GlampingCamping boekt. Meer weten? U kunt ook gerust contact opnemen voor meer informatie!, Safaritenten in Overijssel

Slapen in safaritenten in Overijssel

Natuurlijk is kamperen al lang niet meer ‘creperen’. De term Glamping is al enige jaren de trend. Het nieuwe kamperen is ontspannen met het hele gezin in een luxe accommodatie. Een safaritent biedt alle gemakken die u maar nodig heeft. Bovendien, de vrijheid van een camping blijft gewaarborgd en biedt een overheerlijke vakantie!

Over Overijssel

De provincie Overijssel heeft veel moois in huis en de diverse campings met kant-en-klare safaritenten zijn voordelig te boeken met GlampingCamping kortingskaart. Camping ’t Veld, Camping ’t Veld is Nederlands kleinste 5 sterren camping. Een kleinschalige camping met topvoorzieningen voor jong en oud. Een overdekt zwembad met subtropische waarden, indoor speeltuin, volop speeltoestellen op de velden, animatie alle vakanties en weekenden, wifi, restaurant met afhaalmogelijkheid, minishop met broodjesservice en nog veel meer. Prachtig gelegen tegen 1000 ha. bos en met een vrij toegankelijk strandmeer 250 meter. biedt Overijssel nog veel meer schitterende campings. Klik op de button hieronder voor meer safaritenten in Overijssel! Wij helpen u graag bij een onvergetelijke vakantie in één van de vele aantrekkelijke safaritenten in Overijssel.

, Safaritenten in Overijssel

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids