Safaritenten in Gelderland

Safaritenten in Gelderland

Glamping kamperen in Gelderland

Overnachten in een safaritent is comfortabel. De kant-en-klare tenten bieden alle gemak en luxe. Dit maakt het een ideale accommodatie voor gezinnen. Wilt u een safaritent in Gelderland huren, met korting? Met de GlampingCamping kortingskaart kunt u op veel mooie campings terecht. Kijk hier voor het uitgebreide aanbod aan safaritenten in Gelderland!, Safaritenten in Gelderland

Geweldig Gelderland

De provincie Gelderland, met het bekende Veluwe gebied, heeft veel moois te bieden. Wandelen of fietsen in de natuur; van bos tot heide. Of echte Nederlandse plaatsen ontdekken, zoals Harderwijk, Arnhem of Putten. Sla ook zeker het ‘kleinste stadje van Nederland’ niet over: Bronkhorst. Een belevenis. Gelderland is Geweldig! Zeker als u een luxe camping als uitvalsbasis neemt.

Kant-en-klaar safaritenten in Gelderland

Luxe kamperen, dat kan in een safaritent. Een kant-en-klare accommodatie, voorzien van alle gemakken zoals echte bedden. Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen heeft bijvoorbeeld fijne safaritenten en biedt veel vertier aan het hele gezien met z’n binnen- en buitenzwembad. Natuurlijk zijn er meer mooie recreatieparken, zoals de natuurrijke camping Camping de Vossenberg!

, Safaritenten in Gelderland

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids