Safaritent in Drenthe huren

Kamperen in een safaritent midden in Drenthe. Alleen bij de gedachte maakt het hart al een sprongetje. De charme van het kamperen maar dan slapen in een comfortabel bed en koken in een echte keuken. Daarbij is Drenthe zelf ook geweldig om te vertoeven.

Om uw vakantie extra goed te laten beginnen, delen wij kortingen uit. Met onze kortingskaart kan uw voordeel oplopen tot wel 20%. Dat is mooi meegenomen!

Waar een safaritent huren in Drenthe?

Safaritent in Drenthe huren, Safaritent in Drenthe hurenWe hebben een aantal safaritenten geselecteerd in Drenthe waar u de safari vakantie kunt houden waar ook uw kinderen het naar hun zin zullen hebben. De tenten zijn ingericht voor u en zijn van alle gemakken voorzien. Dit verschilt per camping maar u zult nooit veel mee hoeven te nemen. De vakantie kan dus meteen bij aankomst beginnen!

Bekijk aanbod Drentse campings

Ervaar Drenthe

Wanneer je aan Drenthe denkt, denk je aan groen. Natuur. Rust. En klopt. Drenthe beschikt over veel natuurgebieden rond de alom bekende hunebedden. Ronddwalen kan ook in de landelijke dorpjes en 3 nationaal parken. Op een actieve manier genieten van rust dus.

Naast het groene van Drenthe, wat u ook terugziet rondom u stacaravan op de campings, biedt de provincie meer. Bezienswaardigheden en grote evenementen als de TT Assen, muziekfestivals, de bloemencorso’s en zoveel meer.

Voor de kinderen zijn er tal van (overdekte) speeltuinen en leuke activiteiten in de natuur.

Safaritent huren in Drenthe met korting

Met de Glamping Camping kortingskaart ontvangt u nu tot wel 25% korting op uw boeking. Bestel uw kortingskaart hier en kom voordelig een safaritent huren in Drenthe of elders in Nederland.

Bestel de kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids