Safaritent huren Texel

Een combinatie van ‘back to basics’ en comfort in de natuurrijke omgeving van Texel. Dat is een vakantie in een safaritent op Texel. Ervaar het zelf en kom een safaritent huren op Texel. Overnachten in een safaritent betekent slapen in een heerlijk bed. ’s Ochtends kunt u op uw eigen terras uitgebreid ontbijten. Voelt u die vakantiekriebels al? Een safaritent Texel maakt uw vakantie helemaal compleet!

safaritent texelGlamping in een safaritent Texel

Op diverse prachtige locaties op Texel zijn er gezellige campings waar u een safaritent kan huren. Laat uw dunne slaapmatje, slaapzak en het kleine camping gasstelletje maar thuis, want in de tent heeft u dit niet nodig. De safaritenten zijn dan ook voorzien van elektriciteit, hebben een keuken, comfortabele (boxspring)bedden, een loungehoek en vaak ook een overdekt terras voor de tent.

Bekijk het aanbod aan campings op Texel

Tips voor Texel

Een safaritent zo in het midden van de Noord Hollandse natuur is echt ideaal voor een ontspannen vakantie voor de hele familie. Ook omdat Texel zoveel moois te bieden heeft!

glamping gidsDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids