Safaritent huren Texel

Een combinatie van ‘back to basic’ en comfort in de natuurrijke omgeving van Texel. Ervaar het zelf en kom een safaritent huren op Texel. Overnachten in een safaritent betekent slapen in een heerlijk bed. ’s Ochtends kunt u op uw eigen terras uitgebreid ontbijten. Voelt u die vakantiekriebels al? 

Bekijk campings
Safaritent Texel, Safaritent huren Texel

Glamping in een safaritent op Texel

Op diverse prachtige locaties op Texel zijn er gezellige campings waar u een compleet ingerichte safaritent kan huren. Laat uw dunne slaapmatje, slaapzak en het kleine camping gasstelletje maar thuis, want in de tent heeft u dit niet nodig. De safaritenten zijn dan ook voorzien van elektriciteit, hebben een keuken, comfortabele bedden, eigen badkamer, een loungehoek en vaak ook een overdekt terras voor de tent.

Aanbod campings

We hebben een paar mooie campings voor u waar u alles uit uw vakantie kunt halen. Uiteraard is er wifi aanwezig. Kunt u meteen uw vakantiefoto’s delen met het thuisfront. Onze campings:

Charme Camping Texel ’t Woutershok

Deze ANWB camping ligt midden in het bos en op rond de 10 minuten fietsen vanaf het strand. In de safaritent vindt u een trendy interieur met steigerhouten meubelen. De slaapkamers zijn knus ingericht en de bedden liggen echt heerlijk. Misschien is dat in de ochtend wel lastig op staan, maar als de zon erbij komt, de vogels alweer beginnen te fluiten, de geur van verse koffie uw neus bereikt heeft, zal dat vast makkelijker gaan.

Meer over deze camping vindt u hier.

Safaritent Texel, Safaritent huren Texel

Camping Anemoonè

Kamperen bij de boer kan op deze boerderijcamping in De Koog op Texel. Hier beleeft u echt volop het buitenleven met de kleurige bollenvelden naast de deur. In de ingerichte safaritenten ontbreekt het u aan niets. Kom ook gerust in de koudere maanden. De tenten zijn voorzien van verwarming. En geen zin om ontbijt te maken? Maak dan gebruik van de ‘bed & breakfast’ service.

Meer over deze camping vindt u hier.

Tips voor Texel

Kamperen in een luxe ingerichte tent zo in het midden van de Noord Hollandse natuur is echt ideaal voor een ontspannen vakantie voor de hele familie. Ook omdat Texel zoveel moois te bieden heeft! Een paar tips:

Safaritent Texel, Safaritent huren Texel

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!<

Bekijk campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids