Safaritent huren Marche

Pak lekker de auto en reis af naar het Italiaanse Marche, aan de prachtige kust aan de Adriatico (rond Ancona). Door een safaritent te huren kunt u nog meer van de ongerepte natuur in het binnenland van Marche genieten. Echt iets voor de liefhebber van puur natuur!

Het klimaat in Marche is erg mild en aangenaam. Veel frisser en ook zachter dan in het zuiden van Italië. En ook binnen in uw safaritent is het een genot om te vertoeven; een combinatie van kamperen maar toch overnachten in comfortabele bedden.

Compleet ingerichte safaritent huren in Marche

Safaritent huren Marche, Safaritent huren MarcheWanneer u houdt van kamperen maar niet enthousiast wordt van slapen op een matje op de grond en koken op een klein kooktoestel, dan is een safaritent echt perfect. Het is een combinatie van de comfort van thuis en back to basic.

Via Glamping Camping huurt u compleet ingerichte safaritenten, welke van alle gemakken zijn voorzien: een heerlijk bed, een keukentje, een gezellige loungeruimte en meer. Neem een frisse duik in het zwembad op de camping of ga eropuit met de fiets of per voet. U zelfs overnachten op een camping geleid door een Nederlands gezin, op 20 km van de Adriatische kust.

Bekijk nu snel het aanbod!

Wat te doen in Marche, Italië

De omgeving van Marche biedt zoveel moois; eigenlijk teveel om op te noemen. Toch hebben we een paar tips voor u wat zeker de moeite waard is om te gaan bezoeken wanneer u in Marche verblijft:

Huur uw safaritent in Marche met korting!

Vier u vakantie nu met wel hele aantrekkelijke kortingen! In hoog- én laagseizoen. Hoe? Door gebruik te maken van onze kortingskaart. U heeft al zo’n kaart voor een klein bedragje van slechts €9.95 (excl. verzendkosten). We verzenden er dan ook nog een levendige dikke vakantiegids bij.

Verder kijken dan Marche?

Wilt u een paar dagen vakantie vieren in Marche en dan doorreizen in Italie? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om te kamperen in Venetië, of bezoek een van de luxe campings in Toscane. Toch liever het safarigevoel? Dan kunt u ook een safari lodge huren aan het Gardameer.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids