Safaritent huren Luxemburg

Pak lekker de auto en ga kamperen in het mooie Luxemburg. Niet zomaar kamperen, maar logeren in een safaritent. Een tent die u in alle comfort voorziet en toch het gevoel van kamperen meegeeft. Eigenlijk de ideale combinatie!

Voeg daar nog de vele historische gebouwen, kastelen, musea en meer cultureel erfgoed aan toe, en uw vakantie kan al niet meer stuk. Dan zijn daar ook nog de Ardennen. En als dat nog niet genoeg is, kunt u met onze kortingskaart ook nog eens extra voordelig genieten in uw gehuurde safaritent in Luxemburg!

Knusse safaritent huren in Luxemburg

Volledig ingerichte safaritenten huren doet u via Glamping Campings. De safaritenten zijn voorzien van alle gemak, en zo geniet u ook in Luxemburg van het comfort van thuis. Naast de prachtige omgeving bent u op de camping van alle gemakken voorzien. Op de campings zelf zijn winkels aanwezig, kunt u baantjes zwemmen in het zwembad, en blijft u up-to-date via Wi-Fi. Uiteraard verschillen de voorzieningen per camping.

Bekijk campings

Waar in Luxemburg kunt u een safaritent huren?

Safaritent huren Luxemburg, Safaritent huren LuxemburgKriskras door Luxemburg zijn erg gezellige glamping campings te vinden. U bijvoorbeeld logeren op Camping Troisvierges, midden in de Ardennen. Of huur een safaritent op 4 sterren Camping Bissen, waar u kunt kamperen aan de oever van de Sûre. Gezellig met de familie erop uit? Dan is Eurocamping Nommerlayen echt iets voor u.

Vakantietips!

Vakantie vieren met korting

De vakantie wordt pas echt een feest met een lekkere korting op uw verblijf in Luxemburg. Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u tot wel 20% voordeel, afhankelijk per camping.

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids