Safari lodge Marche

Vakantie vieren in Marche heeft iets speciaals, helemaal als u overnacht in een safari lodge. Marche is een regio in Italië die namelijk alles heeft wat u zich kunt wensen. Veel bergen, prachtig strand en bijzondere oude steden. Maar ook lieflijke dorpjes en vooral een ongerepte natuur. Een soort Toscane maar wel met rust, ruimte en puurheid. De perfecte setting voor een vakantie in een safari lodge in het mooie Marche!

Het klimaat in Marche is erg mild en aangenaam. Veel frisser en ook zachter dan in het zuiden van Italië. En ook binnen in uw safari lodge is het een genot om te vertoeven; een combinatie van kamperen maar toch overnachten in comfortabele bedden.

Bekijk aanbod campings

Waar vakantie vieren in een safari logde in Marche?

Safari lodge Marche, Safari lodge MarcheOvernachten in een safarilodge kan op verschillende campings in Marche. Naast dat er in de omgeving van alles te zien en te doen is, zijn de campings zelf ook uitgerust met voldoende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, voetbalvelden, mogelijkheden tot paardrijden of wielrennen, een speeltuin en zelfs een BBQ avond!

Wat te doen in Marche, Italië

De omgeving van Marche biedt zoveel moois; eigenlijk teveel om op te noemen. Toch hebben we een paar tips voor u wat zeker de moeite waard is om te gaan bezoeken wanneer u in Marche verblijft:

Naar Italië met korting!

Alsof Italie en de regio Marche nog niet genoeg redenen heeft om daar lekker uw vakantiedagen door te brengen, doen wij er nog een schepje bovenop. Via GlampingCamping kunt u namelijk uw vakantie boeken met korting! Hoe? Door gebruik te maken van onze kortingskaart, welke u al in huis heeft voor slechts €9.95 (exclusief verzendkosten). Naast de kaart ontvangt u er ook nog een levendige vakantiegids erbij met alle glamping campings door heel Europa.

Verder kijken dan Le Marche?

Paar dagen verblijven en dan weer door naar andere gebieden in Italie? Kijk dan eens bij de mogelijkheden om te kamperen in Venetië, of bezoek een van de luxe campings in Toscane. Toch liever het safarigevoel? Dan kunt u ook een safari lodge huren aan het Gardameer.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids