Safari lodges Duitsland

Duitsland is erg in trek als vakantieland onder de Nederlanders. Voor een kort tripje is het buurland dan ook ideaal. Overnachten in een prachtige safari lodge en de wereldsteden ontdekken, waaronder de hippe hoofdstad Berlijn. En natuurlijk is daar nog de ongerepte natuur van bijvoorbeeld het Sauerland. Zomaar enkele goede redenen om de buren te gaan bezoeken.

Bekijk aanbod campings in Duitsland

De romantiek van een safari lodge in Duitsland

Safari lodge Duitsland, Safari lodges DuitslandEen safari lodge heeft iets romantisch. Binnen in de lodge is het compleet en warm ingericht, wat een meteen al bij binnenkomst een knus gevoel geeft. Alleen al uw verblijf in zo’n safari lodge in Duitsland geeft al een echt vakantiegevoel.

‘s Avonds lekker buiten uw lodge zitten bij een kampvuur en daarna lekker in slaap vallen in een heerlijk bed. Voeg daar een bosrijke camping en idem omgeving aan toe en uw vakantie kan eigenlijk alleen maar een succes worden. Duik maar eens in het aanbod GlampingCampings bij de oosterburen:

Bekijk campings de hier.

Wat te doen in Duitsland?

Denk je aan Duitsland, dan komt Berlijn ook in gedachten. En wie aan Berlijn denkt, denkt ook aan de Brandenburger Tor, de best bewaarde stadspoort van de Duitse hoofdstad. Gebouwd in 1734 als symbool voor de overwinning. Sinds de val van de Berlijnse Muur staat de toren vooral symbool voor de Duitse heriniging. Bij Checkpoint Charlie is er een museum waar u alles ziet over de Muur en de vele ontsnappingspogingen door de Oost Duitsers. Voor souvenirs kunt u in de bijbehorende winkel terecht.

Voor de spanningzoekers is Europa-Park in Rust een aanrader. Dit is het grootste thematische attractiepark van Duitsland en het grootste seizoensgebonden attractiepark ter wereld.

Of duik het Zwarte Woud in. Het Zwarte Woud biedt meer dan donkere dennenbossen. Het gevarieerde landschap van hoogvlaktes, bergen, groene dalen, steile rotswanden, watervallen en bergmeertjes is een perfect wandelgebied.

Pak die korting!

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in Duitsland.

Wilt u liever op een andere manier overnachten in Duitsland? Bekijk dan de mogelijkheden om uw vakantie te vieren in een safari lodge of in een stacaravan.

Bekijk aanbod campings in Duitsland
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids