Mobile home huren Drenthe

Rust, ruimte, natuur, cultuur. Ver hoeft u daar niet voor te reizen. We hebben het gewoon in eigen land. Kom een mobile home huren op één van de gezellige campings in Drenthe. Dat alleen al is al een mooi ingredient voor een onvergetelijke vakantie.

Eén van de ingrediënten krijgt u van ons: een mooie korting op een camping naar keuze. Het kan met onze kortingskaart. Voor nog geen tientje ontvangt u zo al mooie kortingen die kunnen oplopen tot 20%.

Waar een mobile home huren in Drenthe

Mobile home huren op camping De Gouberville Assen, DrentheKris kras door Drenthe bevinden zich de gezelligste campings waar u een mobile home of stacaravan kunt huren. In deze mobile homes is onder meer een keuken aanwezig, een koelkast, een gezellige eethoek en een heerlijk comfortabel loungemeubelen en bedden.
Enkele voorbeelden van campings vindt u hieronder.

Vakantiepark Witterzomer, Assen

In hartje Drenthe ligt vakantiepark Witterzomer. Bij aankomst bent u al meteen in de vakantiestemming en zeker wanneer u uw mobile home betreedt! Plof lekker neer op de veranda of maak het lekker knus in de ruime living. Meer over Vakantiepark Wittezomer

De Gouberville, Assen

Kleine, gezellige (familie)camping, waar gastvrijheid en gemoedelijkheid hoog staan aangeschreven. Overnachten kan in de mobile homes, pipowagens of in een van de blokhutten. Meer over De Gouberville

Camping Torentjeshoek, Dwingeloo

Camping Torentjeshoek is gelegen midden in de Drenthse natuur, grenzend aan het Dwingelderveld, het Nationale Park van Drenthe. Op Torentjeshoek ervaart u de charme van het buitenleven mét comfort. De camping beschikt over prima faciliteiten, waaronder uitstekend & gratis WiFi op het gehele park. Meer over Camping Torentjeshoek.

Bekijk aanbod campings

Wat te doen in Drenthe?

Enkele tips:

Huur met korting

U kunt nu extra voordelig genieten van Drenthe. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op het huren van een mobile home in Drenthe! Vraag de kaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Drenthe.

Wilt u namelijk verder kijken dan Drenthe? Een mobile home / stacaravan huren kan natuurlijk ook de rest van Nederland. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen in Friesland, of maken een stedentrip in Noord Holland.

Bestel uw kortingskaart
Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids