Luxe safaritent Frankrijk

Luxe safaritent Frankrijk

Op safari in Frankrijk? Oui! Huur een luxe safaritent op een Franse camping. De kant-en-klare safaritent is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Overnachten doet u dan ook in comfortabele bedden en koken kan in een echte keuken. Ideaal voor wanneer u toch dat gevoel van kamperen wilt ervaren, maar niet de ‘back to basics’ wilt. Een glamping vakantie in een safaritent is populair. Daarom zijn in veel Franse regio’s glampings met safaritenten te vinden. Waar boekt u een safaritent Frankrijk?

Safaritent Frankrijk, Luxe safaritent Frankrijk

Aanbod safaritent Frankrijk

De safaritent is een prachtige glamping accommodatie. De safaritent is dan ook in Frankrijk een graag geziene overnachtingsmogelijkheid voor families. Slapen in een safaritent geeft u namelijk een gevoel van vrijheid. Want, u bent er middenin de natuur. Zo hoort u de vogels fluiten door het stevige tentdoek en de kinderen kunnen in alle vrijheid over de camping banjeren. Een echt gevoel van safari in Frankrijk!

Hieronder een greep uit het aanbod campings in Frankrijk met luxe safaritenten:

Aanbod campings met safaritenten in Frankrijk

Bekijk aanbod Franse campings

Safaritent Frankrijk, Luxe safaritent Frankrijk

Safaritent Frankrijk, Luxe safaritent Frankrijk

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Kortom: doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids