Lodgetent Luxemburg

Luxemburg wordt vaak over het hoofd gezien als we een vakantiebestemming zoeken. Dat is jammer, want het kleine land heeft veel te bieden! Luxemburg heeft ruige natuur, stijlvolle steden en charmante dorpen. Daarnaast ligt Luxemburg ook niet ver van Nederland, waardoor u niet uren in de auto hoeft te zitten. In Luxemburg zijn er verschillende glamping vakantieparken. Tijdens een glamping vakantie kunt u genieten van luxe en comfort. Maar tegelijkertijd heeft u ook het avontuur en de ruimte als bij het klassieke kamperen. Een lodgetent is één van de populaire glamping accommodaties. Boek een lodgetent Luxemburg voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod!

Boek een lodgetent Luxemburg

Een lodgetent is bijna een bungalow, maar dan met muren van tentzeil. Zo heeft u echt het gevoel dat u aan het kamperen bent, terwijl u toch geniet van luxe en ruimte. Wilt u graag op glamping vakantie in Luxemburg? Wij geven u een duidelijk overzicht van alle glamping opties in Luxemburg. Dit zijn drie voorbeelden van glamping campings met luxe lodgetenten:

 

lodgetent Luxemburg

Camping du Rivage

Camping du Rivage ligt vlak naast de Duitse grens. U slaapt er middenin de natuur en kan genieten van een geweldig uitzicht. De glamping lodgetenten staan op rustige en ruime plaatsen zodat u genoeg privacy heeft.

lodgetent luxemburg

Camping Um Gritt

Verblijf in het hart van de Ardennen op Camping Um Gritt. De camping ligt aan de oever van de Sûre. U kunt op deze camping echt genieten van de natuur. In de omgeving zijn onder andere mooie wandelroute’s en viswater.

lodgetent Luxemburg

Camping Kaul

Geniet van luxe en comfort op deze glamping camping. Er is een verwarmd zwembad, een beachvolleybalveld, jeu-de-boules baan en een speeltuin voor de kinderen. U slaap hier in luxe lodgetenten met eigen badkamer en keuken. In de omgeving liggen diverse wandelpaden en mountainbike piste’s,

glamping guide 2019

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids