Boerderij glamping en camping Zeeland

Luxe kamperen en Glamping bij een Boerderij Camping in Zeeland.

Boerderij camping en glamping de Bokkesprong is een kleine boerderij camping met zeer ruime plaatsen, 3 luxe Chalets en vele dieren, het ligt vlakbij bos, strand en het Veerse-Meer (het meer is een aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers, en sportduikers. Er is ook gelegenheid voor surfen en waterskiën via een kabelskibaan en je kunt er kanovaren). Naast de camping ligt een tipi dorp met 8 tipi’s en grote kampvuur plaatsen midden in de natuur naast een eetbaar natuurbelevings bos.  Willen u en uw kinderen meer weten over de Indiaanse cultuur dan kunnen zij daar invulling aan geven!

U kunt tevens op 300 meter van de camping bij de manege die regelmatig ritten organiseert naar het Veerse bos (wat op steenworp afstand ligt) en het Noordzee strand een paard huren. De jachthaven ”Jachtwerf Oostwatering” verhuurd boten en er is een zeil en surf school. De jachthaven heeft ook een watersportwinkel en een restaurant met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Het strand bij Vrouwenpolder en Oostkapelle behoren al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Bovendien is het strand bij Vrouwenpolder het breedste strand van Walcheren. Voor groot en klein valt er wel iets te doen of te ondernemen.

Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping ZeelandBoerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland                                                             Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland 

Bos en duinen op loopafstand

De kinderen kunnen tevens de dieren verzorgen en er kunnen door volwassenen en kinderen workshops worden gevolgd. Op deze manier kunt u kennis maken met de indiaanse cultuur. In de zomer is er gelegenheid om te schilderen. Aan de paardenliefhebber is ook gedacht, u kunt uw paard meenemen! Op 5 minuten stap afstand van het bos en 10 minuten stap afstand van de duinen met een ruiterpad naar zee, kunnen u en uw paard de hele dag bezig zijn om daarna heerlijk afgespoeld en gepoetst te worden bij de stallen en daarna uit te rusten. Er is ruim parkeergelegenheid. Kortom een uitdagende en leerzame vakantie voor kind en volwassenen. Heeft u de glamping camping gids nog niet voor kortingen? Met de Glamping Camping kortingkaart kunt u profiteren van kortingen in het hoog of laagseizoen bij diverse campings!

 

Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland
Nieuw
Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland
Bewaard
Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland
Guide
Boerderij camping Zeeland, Boerderij glamping en camping Zeeland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids