Ingerichte tent huren Texel

Een ingerichte tent huren op Texel biedt u het beste van twee werelden. U ervaart het echte kampeergevoel, maar ligt toch lekker ’s avonds in een echt comfortabel bed. Natuurlijk mag u koken op een klein gasstelletje. Maar u kunt ook de keuken in de ingerichte tent gebruiken.

Een ingericht tent huren is dus ook echt ingericht. En bij ‘tent’ kunt u denken aan een stoere safaritent of bijvoorbeeld een knusse yurt. Zo begint en eindigt uw dag op Texel elke dag ontspannend. In alle rust, ruimte en privacy.

Waar een ingerichte tent huren op Texel?

Ingerichte tent huren Texel, Ingerichte tent huren TexelTexel is een prachtig waddeneiland. Elk plekje op het eiland is een feest om te zijn. Her en der zijn ook gezellige, gastvrije en kindvriendelijke campings waar u een ingerichte tent kunt huren op dit mooie Texel.

Een paar campings uitgelicht:

Kampeer met korting rondom de Wadden

Mooie campings, een prachtige omgeving en een comfortabele tent. En dan kunt u uw vakantie ook nog eens extra voordelig boeken met onze kortingskaart! Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in het voor- en naseizoen. De kortingskaart is het hele jaar door te gebruiken. Wel zijn de kortingen afhankelijk van de gekozen camping en de periode waarin u de ingerichte tent wilt gaan huren.

Kijk ook eens bij de mogelijkheden om een tent te huren in de rest van Noord-Holland of op de andere waddeneilanden.

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids