Ingerichte tent huren Normandië

Een tent huren in Normandië. Maar dan niet zomaar een tent die u zelf opzet, maar een compleet ingerichte tent met een echt bed, keuken, sanitaire voorzieningen en loungemeubelen. U combineert als het ware back to basics met luxe. Overnachten kan bijvoorbeeld in een luxe, ingerichte safaritent of waan uzelf als een indiaan in een tipitent. Een ingerichte tent huren in Normandië, één van de meest bezochte regio’s in Frankrijk, kan nu ook nog eens extra voordelig met een kortingskaart!

Bekijk campings in Normandië
 

Avontuurlijke en ingerichte tent huren in NormandiëIngerichte tent huren Normandië, Ingerichte tent huren Normandië

In Normandië kunt u via Glamping Camping avontuurlijke en compleet ingerichte tenten huren. Overnacht bijvoorbeeld eens in een tipitent. Een tipitent is een originele indianentent.

Of wat te denken van een sfeervolle, stoere safaritent midden in de natuur ? Als de avond valt kunt u op de veranda voor uw tent ook nog heerlijk vertoeven met een kaarsje of klein kampvuurtje.

Ook hebben we verschillende glamping campings in Normandië waar u een yurt (joert) kunt huren. Een yurt is een tradiotionele, ronde vilten tent met min of meer verticale wanden.

Ontdek de comfort in uw tent

Een compleet ingerichte tent huren in de prachtige omgeving van Normandië betekent dat u onder meer voorzien bent van:

Scroll naar beneden voor een compleet overzicht van de campings in Normandië, waar u kunt genieten van rust, natuur en de comfort van een ingerichte tent.

Bekijk aanbod campings

Ontdek het bijzondere Normandië

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk aan de Atlantische kust. Het gebied is natuurlijk bekend om de invasie van D-Day. Veel verschillende routes gaan dan ook langs de invasiestranden en begraafplaatsen. Zeer indrukwekkend om te gaan bezoeken.

Ook zijn er veel dropjes en steden in Normandië te bezoeken. Bijvoorbeeld Rouen waar u veel middeleeuwse vakwerkhuizen kunt bekijken.

Maar Normandië is vooral ook een ideale plek om met uw kinderen op vakantie te gaan. Bezoek bijvoorbeeld het pretpark Festyland, ga karten of bezoek met de hele familie een dierentuin.

Ingerichte tent huren met korting

Kamperen in Normandië in een ingerichte tent is nu extra voordelig met een kortingskaart. Met de kortingskaart van Glamping Camping kan uw korting oplopen tot wel 20%! Kies uw camping en bekijk hoeveel voordeel u uit uw welverdiende vakantie kunt halen!

Liever vakantie vieren elders in Frankrijk? U kunt natuurlijk ook een tent gaan huren in Bretagne, Dordogne of in Nice.

Bekijk campings in Normandië
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids