Ingerichte tent huren Le Marche

Pak lekker de auto en reis af naar het Italiaanse Marche, aan de prachtige kust aan de Adriatico (rond Ancona). Door een compleet ingerichte tent te huren kunt u nog meer van de ongerepte natuur in het binnenland van Marche genieten. Echt iets voor de liefhebben van puur natuur!

Zo begint en eindigt u elke dag van uw vakantie echt optimaal. Profiteer bij het luxe kamperen tegelijk ook van schitterende kortingen met de kortingskaart.

Compleet ingerichte safaritent huren in Le Marche

Ingerichte tent huren Le Marche, Ingerichte tent huren Le MarcheWanneer u houdt van kamperen maar niet enthousiast wordt van slapen op een matje op de grond en koken op een klein kooktoestel, dan is een ingerichte tent huren natuurlijk echt perfect. Het is een combinatie van de comfort van thuis en back to basic van het kamperen.

Via Glamping Camping huurt u compleet ingerichte safaritenten of safarilodges, welke van alle gemakken zijn voorzien: een heerlijk bed, een keukentje, een gezellige loungeruimte en meer. Neem een frisse duik in het zwembad op de camping of ga eropuit met de fiets of per voet. U zelfs overnachten op een camping geleid door een Nederlands gezin, op 20 km van de Adriatische kust.
 
Bekijk campings in Le Marche
 

Bezienswaardigheden in Le Marche

Huur uw tent in Marche met korting

Vier u vakantie nu met wel hele aantrekkelijke kortingen! In hoog- én laagseizoen. Hoe? Door gebruik te maken van onze kortingskaart. U heeft al zo’n kaart voor een klein bedragje van slechts €9.95 (exclusief verzendkosten). We verzenden er dan ook nog een levendige vakantiegids bij.

Verder kijken dan Marche?

Wilt u een paar dagen vakantie vieren in Marche en dan doorreizen in Italië? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om te kamperen in Venetië, of bezoek een van de luxe campings in Toscane. Toch liever het safarigevoel? Dan kunt u ook een safari lodge huren aan het Gardameer.

Bekijk campings in Le Marche
Ingerichte tent huren Le Marche, Ingerichte tent huren Le Marche
Nieuw
Ingerichte tent huren Le Marche, Ingerichte tent huren Le Marche
Bewaard
Ingerichte tent huren Le Marche, Ingerichte tent huren Le Marche
Guide
Ingerichte tent huren Le Marche, Ingerichte tent huren Le Marche
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids