Ingerichte tent huren Dordogne

Een tent huren in Dordogne en luxe kamperen. Het kan echt met een compleet ingerichte tent in het zuidwesten van Frankrijk. Geheel ingericht betekent dat uw tent voorzien is van ven keuken, loungemeubelen, sanitaire voorzieningen en een echt bed. En met de vele bezienswaardigheden zult u zich geen seconde vervelen tijdens uw vakantie. Reis extra voordelig af naar dit Frans departement met aantrekkelijke kortingen.

Compleet ingerichte tent huren in Dordogne

, Ingerichte tent huren DordogneEen ingerichte tent huren via GlampingCamping in Dordogne, Frankrijk, betekent ook echt compleet ingericht. Met onder meer de volgende voorzieningen:

Bekijk aanbod campings
 

Safaritent, tipitent of toch liever een yurt?

Bovenstaande voorzieningen vindt u in alle tenten die u via GlampingCamping in het Franse Dordogne kunt huren. U kunt overnachten in een safaritent met een heuse veranda, een tipitent waar u zich even als een indiaan waant of een yurt. Een yurt, of joert, is een traditionele tentsoort die wordt bewoond door rondtrekkende nomaden. De tenten verschillen qua uiterlijk van elkaar, maar hebben één ding wel gemeen: de gezellige sfeer die u meteen verwelkomt als u binnenkomt!

Faciliteiten op de campings

Dordogne zelf heeft al veel te bieden, maar zelfs al zou u alleen op uw camping blijven is uw glamping vakantie al een heerlijke ervaring. Naast de luxe, compleet ingerichte tenten, is er op de camping zelf ook van alles te doen.

Eet bijvoorbeeld in het café of restaurant. Of neem een pizza welke gebakken is boven vuur van hout. Na het uitbuiken kunt u nog even een frisse duik nemen in het overdekt zwembad of ga met uw kinderen naar de speeltuin. Ook leuk is de camping met de kinderboerderij met onder adere geiten en ezels.

Huur met korting een luxe tent in Dordogne

Dordogne ontdekken kan nu trouwens extra voordelig! Zowel in hoog- of laagseizoen kunt u met aantrekkelijke kortingen een luxe, ingerichte tent huren. Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

Ook andere gebieden in Frankrijk ontdekken? Kijk dan eens in Normandië, Bretagne of de Franse Alpen.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids