Ingerichte tent huren Bretagne

Kamperen in Bretagne maar dan wel met luxe en comfort die u gewend bent van thuis. Het kan wanneer u een compleet ingerichte tent gaat huren op een mooie camping in Bretagne. Geen matje op de grond, maar slapen in een echt bed en eventueel de kachel aanzetten mocht de kou zijn entree hebben gedaan. De ideale combinatie van back to basics en luxe.

Compleet ingerichte tent huren in Bretagne

, Ingerichte tent huren BretagneU kunt een compleet ingerichte tent huren in Bretagne op verschillende, gezellige campings. Maar ook kunt u kamperen in de stilte van de natuur. Op de mooiste heuvels en bij rivierbeddingen. Gewoon, vrijstaande tenten waar u echt één bent met de natuur.

In uw tent vindt u onder meer de volgende voorzieningen:

Bekijk aanbod campings
 

Het mooie van Bretagne samengevat

Bretagne is het schiereiland van Frankrijk. De provincie ligt ten zuiden van Normandië en ten noorden van de Pays de la Loire. Het schiereiland grenst aan de Atlantische oceaan en telt dan ook meer dan 2500 kilometer kust, als je de omringende eilanden meetelt.

In het noorden is de kust ruig en wild. In het zuiden is het lieflijker en vindt u ook langere stranden. U kunt er dus voor kiezen om uw glamping vakantie aan de lange kustlijn van Bretagne vieren. Bijvoorbeeld in de prachtige badplaats Carantec. Of zoek het verder inlands.

Met korting naar Bretagne

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in Bretagne.

De kortingskaart is overigens voor alle campings in Frankrijk en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een tent huren in Normandië, Bretagne of Dordogne.

Bekijk aanbod campings
, Ingerichte tent huren Bretagne
Nieuw
, Ingerichte tent huren Bretagne
Bewaard
, Ingerichte tent huren Bretagne
Guide
, Ingerichte tent huren Bretagne
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids