Ingerichte tent huren België

Ingerichte tent huren BelgiëEen ingerichte tent huren in België biedt u het beste van twee werelden. U ervaart het echte kampeergevoel, maar ligt toch lekker ’s avonds in een echt comfortabel bed. Natuurlijk mag u koken op een klein gasstelletje. Maar u kunt ook de keuken in de ingerichte tent gebruiken.
 
Bekijk aanbod campings in België
 

Volledig en luxe ingerichte tent huren in België?

Als u een luxe tent huurt bij één van de aangesloten campings, kunt u afhankelijk van de camping het volgende verwachten:

De glamping campings van België

Een drietal campings hebben we hieronder voor u uitgelicht. De campings hebben we willekeurig gekozen en staan in een willekeurige volgorde.

Camping Villatoile / Mountain Network Ardennen

Ingerichte tent huren België: Mountain NetworkOf overnacht in een ruime safaritent met 2 slaapkamers op Camping Villatoile / Mountain Network Ardennen. Op de veranda voor de tent kunt u de verkoeling opzoeken. Of de sterren tellen.

Uitgebreid koken kunt ook in de safaritent. Er is namelijk een compleet ingerichte keuken met kookgerei en een grote eettafel.

De camping ligt in een prachtige omgeving. In de directe omgeving vindt u de rivier de Lesse, uitgestrekte bossen, en vele rotsen en grotten.

Meer over Villatoile / Mountain Network Ardennen

Camping Baalse Hei, Turnhout

Aan de zuidrand van het natuurreservaat Turnhouts Vennengebied vindt u deze unieke camping. Baalse Hei beschikt over een mooie zwemvijver, speeltuin, sportvelden en prachtige wandelpaden door natuurgebieden.

Meer over Baalse Hei in Turnhout

Ingerichte tent huren met zon, zee en strand Klein Strand, Jabbeke

Klein Strand biedt het volledige pakket. Ideaal voor als u dagje Brugge wilt bezoeken, langs de Belgische kust wilt wandelen en ook nog eens sportief wilt zijn met bijvoorbeeld tennis. De camping is namelijk 12 kilometer van Brugge en ook van de Belgische kust verwijderd. Klein Strand heeft op de camping zelf 2 tennisbanen en sportterreinen.

Meer over Klein Strand

Huur een ingerichte tent met korting

Wat is er nou mooier dan een vakantie die ook nog eens extra voordelig is. Daarom kunt u een compleet ingerichte tent op uw gewenste camping ergens in België huren tegen aantrekkelijke kortingen. Dat kan als u gebruik maakt van onze kortingskaart.

Bekijk aanbod campings in België
Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids