Huurtent Portugal

Wilt u op vakantie in Portugal? Houdt u van gemak en comfort maar ook van natuur en vrijheid? Dan is een verblijf een huurtent Portugal echt iets voor u. Een luxe huurtent is van alle gemakken voorzien. Daarom kan de vakantie meteen beginnen als u op de bestemming bent gearriveerd. Een vakantie in een huurtent in Portugal is een unieke ervaring, want de huurtenten liggen op prachtige locaties. Wilt u een huurtent huren in Portugal? Wij bieden u een uitgebreid overzicht aan.

Huurtent Portugal

Portugal is een geweldige vakantiebestemming. Het land heeft karakteristieke steden als Lissabon en Porto en een rijke cultuur. Maar ook de natuur is hier geweldig. Er is een ruige kustlijn en landinwaarts liggen mooie natuurparken zoals Peneda-Gerês, Serra da Estrela en Vale do Guadiana. Daarbij komt ook nog eens dat Portugal een fijn en warm klimaat heeft. Wilt u graag op een glamping vakantie in Portugal en wilt u een luxe tent huren? Bekijk dan hier het volledige aanbod:

Bekijk het aanbod!

Huurtenten in Portugal

Dit zijn drie voorbeelden van Portugese glamping campings met luxe huurtenten:

huurtent Portugal

O Homem Verde Wildglamping

Kom weer helemaal bij in deze kleine retraite. O Homem Verde Wildglamping ligt middenin de bossen van centraal Portugal. U kunt er daarom echt genieten van de natuur.U slaapt er in een romantische yurt.

huurtent Portugal

 

Portugal Nature Lodge

Dit is een luxe kleinschalig eco resort dat middenin een natuurpark in Zuidwest-Alentejo ligt. De kust ligt op tien kilometer afstand. Op het vakantiepark kunt u kiezen uit een safaritent, een lodgetent of een yurt. Elke glamping accommodatie heeft zijn eigen sanitair en keuken. Kom helemaal tot rust op dit kleine eco resort.

huurtent Portugal

Quinta Japonesa

Dit rustige vakantiepark ligt aan de zilverkust tussen Lissabon en Coimbra. Het is een mooie groene vallei met fruitbomen en wijngaarden. Op twintig minuten rijden is de zee met rustige zandstranden.U slaapt hier in een safaritent of een lodgetent. Op het vakantiepark is ook een verwarmd zwembad aanwezig.

 

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids