Huurtent Frankrijk

Een vakantie in een huurtent in Frankrijk is een unieke ervaring. Houdt u van gemak en comfort maar ook van de natuur en vrijheid? Dan is een verblijf een huurtent Frankrijk echt iets voor u. Een luxe huurtent is van alle gemakken voorzien. Daarom kan de vakantie meteen beginnen als u op de bestemming bent gearriveerd. Glamping huurtenten hebben het comfort van thuis, maar hebben ook het echte camping gevoel. Aan alles is gedacht. Er is een comfortabel bed, u heeft uw eigen keuken en in veel huurtenten heeft u zelfs uw eigen toilet en warme douche. Er zijn veel verschillende glamping huurtenten, van luxe safaritenten tot aan kleurrijke yurts. In Frankrijk is er een groot aanbod aan glamping campings met huurtenten.

Huurtent Frankrijk

Frankrijk is een geweldig vakantieland, met veelzijdige natuur, een fijn klimaat en interessante natuur. Er is een divers aanbod aan huurtenten op glampings in Frankrijk. De locaties, de campings en de tenten zelf verschillen erg van elkaar. Er zijn bijvoorbeeld kleine campings in de Alpen maar ook iets grotere campings met een zwembad aan de Middelandse zee. Er is voor ieder wat wils! Ook zijn er diverse soorten en maten huurtenten. Voor welk soort huurtent kiest u?

huurtent frankrijk, Huurtent Frankrijk

Voorbeelden van glampings met huurtenten in Frankrijk

Dit zijn twee voorbeelden van Franse campings met huurtenten:

huurtent frankrijk, Huurtent Frankrijk

Kom tot rust in Bourgondië

In de luxe safaritenten op de Kimaro Farmhouse komt u helemaal tot rust. De camping ligt middenin de natuur. De prachtige safaritenten zijn luxueus ingericht. U kunt hier op een bijzondere manier vakantie vieren.

.

huurtent frankrijk, Huurtent Frankrijk

Slapen tussen de olijfbomen

Op camping Les Lodges de L’Oulivie slaapt u in safaritenten in het midden van een olijfboomgaard. U kunt ook kiezen voor een safaritent met jacuzzi, voor een nog luxere glamping ervaring.

huurtent frankrijk, Huurtent FrankrijkDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids