Huurtent Duitsland

Wilt u op een glamping vakantie in Duitsland? Dat begrijpen we heel goed! Want Duitsland is een prachtig land, dat veel te bieden heeft. Of u nu graag grote steden ontdekt of juist liever de natuur in gaat. De natuur van Duitsland is indrukwekkend. Zo is er het Zwarte Woud, maar ook het mooie Eiffel en de duizend meren in Mecklenburg-Vorpommern. Qua steden is er uiteraard de metropool Berlijn.  Maar ook Hamburg, München en Keulen zijn aanraders. U boekt uw glamping huurtent Duitsland op glampingcamping.eu.

Bekijk het aanbod!

Slaap in een huurtent Duitsland

In Duitsland is een groot aanbod aan glamping campings met huurtenten. Wanneer u een tent op locatie huurt dan scheelt u dat veel zorgen. U bent verzekerd van luxe! Kies uit sfeervolle yurts, avontuurlijke tipi’s en luxe safaritenten. Dit zijn drie voorbeelden van Duitse glamping campings met luxe huurtenten:

glamping vakantie | Huurtent Duitsland

Campingplats Tropical Islands

Deze glamping camping ligt onder Berlijn, tussen verschillende natuurparken in. Het is daarom een geweldige locatie voor als u de stad Berlijn wilt bezoeken, maar als u wel in de natuur tot rust wilt komen. Er zijn verschillende mooie glamping accommodaties, waaronder hippe tipitenten.

huurtent Duitsland

Am Mühlenteich

Deze prachtige, ruim opgezette camping ligt vlak naast een bos in Hunsrück. De camping ligt aan een beekje en vlakbij is een natuurzwembad. U huurt er safaritenten die in Afrikaanse stijl zijn ingericht.

huurtent Duitsland

Camp Langholz

Kampeer eens in een luxe safaritent aan de Duitse kust aan de Noordzee. U slaapt er direct aan het strand. De camping ligt niet ver van Denemarken, wat een leuk uitstapje is.

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids