Glamping Vlaanderen

Glamping VlaanderenAvontuurlijk kamperen in Vlaanderen, maar wel in alle luxe en comfort van thuis. Laat de slaapzak en het slaapmatje lekker thuis en kies één van de vele sfeervolle, charmante glamping campings die Vlaanderen kent. Trek er op uit in een ingerichte en sfeervolle safaritent in de bossen, of overnacht in een luxe lodge aan het strand.

Glamping zelf is dus al het fundament voor een onvergetelijke vakantie. En die vakantie kunt u nu ook nog eens tegen scherpe prijzen boeken met onze kortingskaart. Kortingen zijn afhankelijk per camping, maar kunnen zo oplopen tot wel 20%.

Ontdek de mooiste glamping locaties in Limburg

Vlaanderen telt diverse campings met luxe safaritenten om ontspannen vakantie te vieren. We noemen er 3:

B&B De Witte Merel, Beringen

web-GUY_6919Even heerlijk ontstressen kan bij B&B De Witte Merel in Beringen. Hier kunt u overnachten in glamping tipi’s en zelfs in een luchtbel (de zogeheten sphair). Zo kunt met helder zicht de sterren tellen.

Als de ochtend aanbreekt staat er een ontbijtje voor u klaar, welke bij de prijs is inbegrepen. Heerlijk rustig de dag beginnen. Ontstressen kan ook in de sauna en jacuzzi. Meer over B&B De Witte Merel

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer, Lommel

In het midden van Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer te Lommel vindt u het prachtige ziltblauwe meer met zandstrand. Heerlijk dus om hier een frisse duik te nemen. Vanuit de aangelegen horeca heeft u zelfs ook uitzicht op dit meer. Overnachten kan in cottages dat van alle gemakken is voorzien. Gewoon puur vakantie vieren dus. Meer over Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer

Kompas Camping, Nieuwpoort en Westende

DSC_3917Wanneer u in Vlaanderen het glamping-gevoel wilt ervaren aan zee, dan is de Kompas Camping echt iets voor u. De campings liggen geleden aan de kust in Middelkerke en de badplaats Nieuwpoort. Vanaf Kompas Camping Westeinde in Middelkerke bent u zelfs in 10 minuten lopen al op het strand. Vanaf Nieuwpoort met de fiets is het strand ook al snel binnen handbereik. Logeren doet u in één van de ruime en luxeueuze Comfort Lodges. Meer over Kompas Camping Nieuwpoort en Westeinde.

Ontdek Vlaanderen

In Vlaanderen valt veel te (her)ontdekken. We geven enkele bijzondere bezienswaardigheden als tips:

Boek met korting

Begint het al te kriebelen, die vakantiegevoelens? Fijn gevoel is dat toch? Ook heel fijn is het feit dat u uw gewenste camping met aantrekkelijke kortingen kunt boeken. Dit kan heel eenvoudig met onze goedkope kortingskaart. Bestel deze kortingskaart en u ontvangt er gratis een kleurrijke catalogus bij. Zo kunt u letterlijk door het aanbod glamping campings bladeren. In Vlaanderen, maar ook verderop in België, in Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

Bekijk campings
Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids