Terug naar zoekresultaat

Pomport Beach

Pomport, Frankrijk
 • Meer
 • Rivier
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Familie camping in de Dordogne met directe toegang tot het meer Camping Pomport Beach Monbazillac **** ligt in de Dordogne en heeft directe toegang tot het meer met strand. Het is gelegen in de gemeente Pomport in het zuidwesten van de Dordogne in Perigord Pourpre, in het hart van de wijngaarden van Monbazillac en Bergerac en in de buurt van de wijngaarden van Bordeaux. De aangename, bosrijke en heuvelachtige omgeving is ideaal voor een familievakantie.
  Pomport Beach Monbazillac is een van de dichtstbijzijnde campings tot Bergerac, ligt op slechts 10 minuten van het historische stadscentrum. Het beboste en rustige terrein van 12 hectare wordt doorkruist door een kleine rivier, “de Gardonnette”, en heeft een mooi zwemmeer met een oppervlakte van 3 hectare om van de vissen, een kanotocht, het zand en het water te genieten.
  Faciliteiten: verhuur van bungalows en chalets, campingplaatsen, bar, gerechten om mee te nemen, verwarmd zwembad, tennisbaan, midgetgolf, jeux de boule, basketbal, speeltuin met spelletjes voor kinderen zoals schommels en glijbaan, kanoverhuur en vissen.

  Slechts 1 km van camping Pomport Beach Monbazillac in de Dordogne vindt u alle winkels in het dorp Sigoulès: supermarkt, apotheek, postkantoor, tabakswinkel, kiosk…

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids