Terug naar zoekresultaat

Park Playa Barà

Roda de Berà, Spanje
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Playa Bara biedt u een aangename en gastvrije sfeer waarin u van een onvergetelijke vakantie in het meest selecte gebied van de Costa Dorada kunt genieten. Dit gebied kent een ideaal klimaat, droog en warm, met veel zon het hele jaar door. Gelegen bij het kasteel van de Koningen van Aragón en omgeven door een buitenwijk met villa’s is het een bevoorrechte plek waarvan slechts enkelen kunnen genieten.

  De stranden zijn kenmerkend voor de Costa Dorada en liggen bovendien in een gebied met rotskusten en een woelige zee dat een waar genot voor duikers en vissers vormt. Gratis verwarmde zwembaden (26º C), met jacuzzi, solarium. Complete sportzone (twee basketbalvelden, tennisbanen, kaatsmuur, volleybalveld, handbalveld, voetbalvelden, rolschaatsbaan, midgetgolf, tafeltennis, speeltuinen, 24-uurs medische dienst, kluisjes voor waardevolle voorwerpen, geldwisselkantoor, bars, grill, restaurants, supermarkt, geldautomaat, cadeauwinkel, nationale en internationale kranten en tijdschriften.

  Wij beschikken over vele mogelijkheden waarmee u uw vrije tijd op een aangename wijze door kunt brengen, zowel jong en oud, zoals bijvoorbeeld een echt Romeins amfitheater, waar volksdansen, shows en andere recreatieve activiteiten georganiseerd worden.

  GRATIS Wifi!

  Vraag naar de speciale tarieven voor 1 of 2 weken gedurende het laagseizoen 

  (maart, april, mei, juni en september).

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids