Terug naar zoekresultaat

Les Sablons

Portiragnes Plage, Frankrijk
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Les Sablons ligt direct aan het strand. Les Sablons, voor als u wilt ontspannen, lachen, spelen, nieuwe vrienden wilt maken, sporten, fitnessen, workshops wilt volgen of vermaakt worden door het animatieteam. Alles is bij de prijs inbegrepen. Grootouders, ouders, of kinderen, iedereen zal hier genieten. Les Sablons is als een klein dorp waar alles is ontworpen om uw vakantie gemakkelijker maken. Een groot waterpark met een groot welness gedeelte (leeftijd minimaal 18 jaar) glijbanen en een overdekking van een zwembad voor als het weer even niet mee zit. Twee voetbalvelden, basketbal, tennisbaan en een jeu de boules terrein. Supermarkt, bakkerij, restaurant, bar, bazaar, wasserijen, krantenwinkeltje, fietsen… Alles is er! Laat u verassen en loop binnen bij het animatiebureau voor meer informatie over een excursie of wijnproeverij in het binnenland. Wij zullen u er graag bij adviseren.
  U vindt ook chalets aan zee, met alle benodigdheden: mooi gekleurd houtwerk, mooie luiken (om ‘s nachts heerlijk te slapen), echte dakpannen voor een betere isolatie en airco! De chalets zijn verhoogd geplaatst, zodat u vanaf uw chalet de zee kunt zien. Voor uw comfort, zijn deze chalets volledig gemeubileerd en is er rekening gehouden met uw privacy, daarom hebben we de beste plek gekozen voor uw chalet.
  En “last but not least” De Tente Lodge. Deze tenten zijn voorzien van mooi houtwerk, een goed uitgeruste keuken, badkamer met toilet en douche en een heerlijk groot terras om te genieten van een onvergetelijke vakantie.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids