Terug naar zoekresultaat

Geardropper | Groene Camping In De Polder

Lage Zwaluwe, Nederland
 • Landelijk
Accommodatie
 • Tipitenten
 • Vanaf

  € 66,-

  per nacht
  Kom kamperen bij de biologische boer en geniet van rust, ruimte en gastvrijheid. Hier bevind je je midden in de polder en geniet je van weidse uitzichten, prachtige zonsondergangen en het leven bij de boer. In de ochtend word je gewekt door het getjilp van de vogels… en daarna is het stil. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je drukke bestaan wordt omgezet naar een oase van rust.
  Groene Camping in de Polder ligt direct ten zuiden van Nationaal Park de Biesbosch, 16 km ten noorden van Breda. Hier bevind je je midden in de polderlandschappen en geniet je van weidse uitzichten, fenomenale zonsondergangen en ongerepte natuur. Ook zijn er nog allerlei andere leuke uitjes dichtbij. Wat te denken van een dagje Efteling, pannenkoekenhuis & speeltuin Koeckers, het historische centrum van Breda, Trampolinepark Krazy Kangaroo of Natuurspeeltuin de “Kleine Biesbosch’.
  Het ruim opgezette campingterrein is een natuurlijk speelparadijs; helpen met koeien voeren, kampvuur maken, bootje varen of trampoline springen. Op Groene Camping in de Polder zal je ervaren dat we als mensen voelde hebben aan alles wat moeder natuur ons te bieden heeft!
  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids