Terug naar zoekresultaat

Geardropper | Camping Le Prahay

Poupehan (Bouillon), België
 • Bos
 • Rivier
Accommodatie
 • Tipitenten
 • Vanaf

  € 76,-

  per nacht
  Camping le Prahay is een groene camping gelegen aan rivier de Semois in de bossen. De Semois is een speelparadijs en als ouders kun je daar genieten van je spelende kinderen terwijl je zelf met een drankje aan de kant zit met je voeten in het water. Hier ervaar je rust, ruimte en kampeer je midden in de bossen. Er zijn prima voorzieningen en leuke activiteiten op 500 meter afstand als tokkelen, kanoën en boomtochten!
  Naast dat je hier mooi kunt wandelen kun je ook diverse uitkijkpunten, kastelen en gezellige dorpen  bezoeken. Het Wildlife Park in Bouillon is niet alleen voor de kinderen een onvergetelijke ervaring, maar ook voor volwassenen een absolute aanrader. In Bouillon zijn er mogelijkheden om te karten, te winkelen, uitkijktoren Bèlvedère Bouillon te bezoeken of Château fort de Bouillon.
  Geniet van een mooi uitzicht in Rochehaut, je kunt karten in Bouillon, bezoek Château fort de Bouillon of bewonder de leisteenmijn/ museum in Ardois Alle. Dit krijg je allemaal bij bij een instapklare Glamping op deze sfeervolle camping.
  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids