Terug naar zoekresultaat

Flower Camping des Pins

Soulac-sur-Mer, Frankrijk
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • KĀ Vacances Camping Club Les Pins**** bevindt zich aan het begin van het eiland Oléron in de Charente-Maritime aan de Atlantische kust in Frankrijk. Ile d’Oléron is bekend van het beroemde spelprogramma “Fort Boyard” dat zich op enkele kilometers van de camping bevindt.

  De camping ademt een gezellige, familiale sfeer.

  De camping ligt op slechts 1,2km van het grote zandstrand “La Giraudière”. Een ideale spot voor de surf liefhebbers. Vanaf de camping loopt er en loop- en fietspas naar het strand. In juli/augustus stopt er tevens dagelijks een treintje voor de camping die de camping-gasten van- en naar het strand brengt (betalend).

  De natuurlijke Lagune op de camping biedt oneindig veel waterplezier voor jong en oud. Met zijn koraalzandstrand, 1.50m diepte, beschut van de wind en hoge golven van de Atlantische kust, voldoet die aan ieders wensen.

  Op Camping Club Les Pins**** kunt u bungalow tenten (met of zonder privé-sanitaire) of comfortabele 2 tot 6 persoons Mobile-homes huren,  maar voor de ideale “Glamping” beleving huurt u een luxe ingerichte Glamping Lodge VIP voor 6 of 8 personen.

  Lees meer
  Deze pagina delen
  Bewaar
  Boek nu
  In de regio
  GlampingGuide
  Bestel nu de GlampingCamping Gids