Terug naar zoekresultaat

Eureca

Schiermonnikoog, Nederland
 • Landelijk
 • Zee
Accommodatie
 • Safaritenten
 • Op het meest noordelijke puntje van Nederland ligt het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Een plek waar u nog rust, oneindige ruimte en ongerepte natuur kunt ervaren. En waar beter dan op een boerderij voelt u zich nóg vrijer en één met de natuur?

  De familie Hagen nodigt u uit voor een verblijf in één van de twee landelijk ingerichte luxe gezinstenten op hun boerenerf. Deze tenten zijn geheel ingericht voor acht personen, inclusief geheel ingerichte keuken, sanitair, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met  twee stapelbedden én een romantische bedstee voor twee. Daarnaast hebben de luxe gezinstenten een gezellig eet- en zitgedeelte plus riante veranda en eigen grasveldje met picknicktafel en speelgelegenheid.

  Tijdens het kamperen bij Eureca maak je het boerenleven van héél dichtbij mee. Gasten mogen helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, trapveldje en stookplaats. We hopen u te mogen verwelkomen en dat u zegt: Eureca!

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids