Terug naar zoekresultaat

De Weyde Blick

Warns, Nederland
 • Landelijk
 • Meer
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • Vanaf

  € 100,-

  per nacht

  Voor mensen die van meer comfort houden dan een tent of caravan, biedt het vakantieparkje de Weyde Blick stoere houten lodges en ingerichte safaritenten aan. Omdat de lodges beschikken over een houtkachel, centrale verwarming en douche en toilet is logeren het hele jaar mogelijk. De Weyde Blick heeft lodges voor 4 personen en 6 personen (de lodge XL) op een door heggen omzoomde privéplek. Er kan ook altijd een tentje worden bijgezet.

  Daarnaast heeft de Weyde Blick twee safaritenten, die comfortabel zijn ingericht. Deze zijn alleen beschikbaar in het voorjaar en in de zomer. Onze safaritenten hebben eigen sanitair en zijn volledig ingericht. Ook met beddengoed, handdoeken en keukenlinnen. Gasten hoeven alleen hun eigen persoonlijke spulletjes mee te brengen.

  De directe omgeving van de Weyde Blick biedt veel speel- en ontspanningsmogelijkheden: wandelen in de Gaasterlandse bossen of langs de IJsselmeerkust, spelen op het strand, varen op de Friese meren of fietsen over de Elfstedenroute. Kinderen zullen zich op het parkje prima vermaken in het buiten zwembad, op de speelplaats en bij de vuurplaats, waar ze zelf marshmallows kunnen roosteren.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids