Terug naar zoekresultaat

Camping & Resort Sangulí Salou

Salou, Spanje
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • Openingsdatum 2020: 26 juni 

  Camping & Resort Sangulí Salou, Glamping Generation

  Camping & Resort Sangulí Salou is momenteel één van de beste campings van Europa. Het ligt tegenover de kust van het strand Ponent de Salou, één van de belangrijkste toeristische centra van de Costa Daurada. Sangulí Salou is verdeeld in twee zones. Aan de ene kant heeft het een groot kampeerterrein met vijf verschillende klassen van standplaatsen met een maximale grote van 145m2. Aan de andere kant een Resort-gebied met vier zones die verschillende delen van de wereld recreëren: Afrika, Polinèsia, Caribe en Mediterrània. In totaal 12 verschillende soorten van accommodaties die zijn uitgerust met alle voorzieningen om u een overgetelijk verblijf te bezorgen.

  De gasten hebben twee restaurants tot hun beschikking: het Restaurant Victoria en het Restaurant Sangulí. Bovendien zijn er zeven bars, twee Beach Clubs en twee Deli Foods. Een totaal met een mediterraan gastronomisch aanbod dat speciale aandacht besteedt aan kinderen, coeliacs en mensen met voedselallergieën.

  Hoogtepunten zijn de vijf thematische zwembaden die verspreid over het terrein liggen, met badzones voor kinderen en volwassenen en zones met verschillende dierenfiguren en magische wezens.

  Het aanbod omvat twee recepties en één informatiepunt, drie supermarkten, drie bakkerijen, twee miniclubs, twee souvenirwinkels, een sportterrein, geldautomaten, een courtesy room, een toeristentreintje en een Pet Club met een hondenzwembad. Pipican en recreatiegebied. Dit alles om een kwaliteitsservice aan de klanten aan te bieden.

  Alle activiteiten op het terrein vinden altijd plaats met de medewerking van het exceptionele animatieteam dat vele activiteiten en musicals voor kinderen en volwassenen uitvoert.

  Een totaal van 30 hectare met gegarandeerde wifi-dekking dankzij een uitstekend netwerk van connectiviteit. Bovendien heeft het gratis parkeergelegenheid voor klanten, hetzij op elke standplaats van de camping of rondom het resort gebied.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids