Terug naar zoekresultaat

Camping & Resort Sangulí Salou

Salou, Spanje
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • Camping & Resort Sangulí Salou, Glamping Generation

  Camping & Resort Sangulí Salou is momenteel één van de beste campings in Europa. Gelegen aan de Costa Daurada, is het verdeeld in twee gebieden: een gedeelte camping met vijf verschillende soorten standplaatsen van maximaal 145m2 groot en een resort met vier gebieden die verschillende delen van de wereld recreëren: Afrika, Polinèsia, het Caribisch gebied en de Middelandse Zee en  12 verschillende soorten accommodaties. In 2022 hebben wij een gloednieuwe Meditererranea met spectaculaire accommodaties, extra luxe villas in een mediterrane stijl.
  De gasten hebben de beschikking over 5 thematische zwembaden, een groot aanbod aan restaurants op basis van het mediterrane dieet en een Pet Club voor de huisdieren van kampeerders. Voltooi uw voorstel voor een familievakantie met een uitzonderlijk animatieteam en een programma met activiteiten en shows die geen ruimte laten voor verveling.

  De gasten hebben twee restaurants tot hun beschikking: het Restaurant Victoria en het Restaurant Sangulí. Bovendien zijn er zeven bars, twee Beach Clubs en twee Deli Foods. Een totaal met een mediterraan gastronomisch aanbod dat speciale aandacht besteedt aan kinderen, coeliacs en mensen met voedselallergieën.

  Hoogtepunten zijn de vijf thematische zwembaden die verspreid over het terrein liggen, met badzones voor kinderen en volwassenen en zones met verschillende dierenfiguren en magische wezens.

  Het aanbod omvat twee recepties en één informatiepunt, drie supermarkten, drie bakkerijen, twee miniclubs, twee souvenirwinkels, een sportterrein, geldautomaten, een courtesy room, een toeristentreintje en een Pet Club met een hondenzwembad. Pipican en recreatiegebied. Dit alles om een kwaliteitsservice aan de klanten aan te bieden.

  Alle activiteiten op het terrein vinden altijd plaats met de medewerking van het exceptionele animatieteam dat vele activiteiten en musicals voor kinderen en volwassenen uitvoert.

  Een totaal van 30 hectare met gegarandeerde wifi-dekking dankzij een uitstekend netwerk van connectiviteit. Bovendien heeft het gratis parkeergelegenheid voor klanten, hetzij op elke standplaats van de camping of rondom het resort gebied.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids